News

Fans van Love Island hebben kritiek op het nieuwe seizoen

love-island-kritiek-fans

Gisteravond is de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van Love Island op Videoland verschenen. Het programma heeft al jarenlang trouwe fans, maar zij hebben na het ontmoeten van alle deelnemers toch wel aardig wat kritiek klaarliggen. Op social media zijn de kijkers het met elkaar eens over één specifiek kritiekpuntje.

Love Island

Maandag is het nieuwe seizoen van Love Island dan eindelijk van start gegaan. We kunnen nu elke avond met een schaal popcorn voor onze neus genieten van al het drama dat de deelnemers veroorzaken. Dit seizoen bestaan de 11 originals uit 6 ladies en 5 hunks die op zoek zijn naar de ware liefde. Al eerder hebben we kennisgemaakt met alle nieuwe Islanders die de komende tijd op het zonnige Tenerife mogen verblijven. De trouwe kijkers kunnen niet wachten totdat de vonken overspringen en er echte liefde ontstaat bij de toekomstige sterren. Toch hebben de thuiszitters er een hard hoofd in. Zij zijn namelijk niet overtuigd dat de deelnemers van het nieuwe seizoen met de juiste intenties meedoen aan de reality-show. De fans hebben een hele dosis aan kritiek na het zien van de eerste aflevering van Love Island 2023.

View post on Instagram
 

 

Lees ook:
Dit is er anders aan het nieuwe seizoen van Love Island

Kijkers hebben kritiek

Zoals we wel gewend zijn krijgen tv-programma’s zoals Love Island, Ex on the Beach en Temptation Island genoeg commentaar van kijkers en fans op social media. Nu is het niet anders na de komst van de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van Love Island. De eerste koppels zijn nog maar net gevormd, maar de fans hebben al genoeg te zeggen over de deelnemers. Op social media barst het los van de meningen, maar de meeste kijkers zijn het met elkaar eens: de nieuwe Islanders zijn ‘te jong’.

De fans twijfelen of zij wel echt op zoek zijn naar een serieuze relatie en zijn bang dat de Islanders het alleen doen om beroemd te worden. Eerder dit jaar kreeg ook Ex on the Beach: Double Dutch zulke kritiek over zich heen. De deelnemers zijn te jong en de kijkers denken dat dit een ‘kinderachtig seizoen kan worden.’ Zo schrijft een van de X-gebruikers (voorheen Twitter): “Hallo Videoland. Hoelaat begint Love Island voor volwassenen? Ik ben niet geïnteresseerd in deze kinderen.” En daar zijn veel mensen het mee eens. “Vind deze kinderen echt ongemakkelijk”, “Zo jong” en “Kunnen we echt niet ouder casten?” is er veel te lezen op het social media platform. Ai, het lijkt erop dat de populaire show wel een aantal van zijn kijkers kwijt is.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Bron: loverealityBeeld: videoland