Travel

Summer vibes: dit is alles wat je moet bezoeken tijdens een vakantie op Ibiza

Ga jij dit jaar op vakantie naar Ibiza? Dan heb je wel erg veel geluk, want dit eiland heeft een heerlijke temperatuur, leuke cultuur en echt fantastische stranden die je moet bezoeken. Lees snel verder, want dit is alles dat je moet bezoeken tijdens een vakantie op Ibiza!

Dit is alles wat je moet bezoeken tijdens een vakantie op Ibiza

Een vakantie naar Ibiza is fantastisch als je met je vriendinnen gaat, maar het is ook erg romantisch om je lover gaan, want de film Verliefd op Ibiza gaf ons natuurlijk al het goede voorbeeld. 😉 Met wie je dan ook Ibiza bezoekt, dit zijn alle bezienswaardigheden die je echt moet zien en daar hoort natuurlijk ook shoppen op een hippiemarkt bij…

Een hippiemarkt bezoeken

Een hippiemarkt met fantastische Ibiza jurkjes, bijzondere tassen en gave bikini’s. Een hippiemarkt moet je gewoon hebben bezocht als je naar Ibiza op vakantie bent geweest. Maar waar kun je die hippiemarkten nou eigenlijk vinden? In Punta Arabi (Es Canar) is iedere woensdag tussen 10:00 uur en 18:00 uur een hippiemarkt te vinden waar je de leukste souvenirs kunt vinden voor de thuisblijvers en een aantal extra zomerjurkjes of course.  Maar als het overdag nou echt te heet is voor een hippiemarkt kun je iedere zaterdag en maandagavond ook een mega leuke hippiemarkt bezoeken in Las Dalias en geloof ons die wil je echt niet missen!

Je kunt mega goed uitgaan in Ibiza-stad

Ibiza-stad is echt mega leuk om een keer te bezoeken, de kleine straatjes, gezellig terrasjes en het prachtige uitzicht van boven in de stad is zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. Trek een middagje er voor uit om hier heerlijk shoppen, vervolgens eindigen op een terras met een heerlijke sangria en als je met je vriendinnen bent kun je je trip naar Ibiza-stad nog verlengen door uit te gaan in de leukste clubs!

Es Vedra rots

Overal waar je foto’s van Ibiza voorbij ziet komen, zie je natuurlijk de bekende Es Vedra rots. Het verhaal gaat dat boot kompassen compleet op hol slaan door deze rots en dat is natuurlijk mega interessant om een keer van dichtbij te zien, maar we get it daarnaast is het ook gewoon leuk om hier een Instagramfoto te maken, right?

Oh ja als je toch bij de Es Vedra rots bent check dan meteen de hippiegrot, deze zit namelijk op loopafstand en is zonde gemist te hebben!

Benirras is het hippiestrand van Ibiza

Benirras is het bekendste hippiestrand van Ibiza en naast dat je hier heerlijk weg kunt dromen in een boek, kun je hier op zondag ook drummen met de hippies in de zon. Maar hier blijft het niet bij er is vaak ook nog een marktje bij, dus al met al een fantastische ervaring…

Bron: Huishurenibiza.nlBeeld: Pexels: Nico de Beer