Films & Series

Zien! Foto van Ryan Gosling als Ken in nieuwe Barbie-film gaat viral!

Roos-Sanne

Als je denkt dat een horror-versie van Winnie de Pooh al vreemd is, dan moet je dit eens horen. In 2023 verschijnt er namelijk een nieuwe Barbie-film. Dit keer met echte acteurs! Ryan Gosling zal de rol van Ken gaan vertolken en niemand minder dan Margot Robbie speelt de rol van Barbie. De film wordt geregisseerd door Greta Gerwig, en gezien de sterrencast moet dit bijna wel een goede film worden!

Eerste foto van Ryan Gosling als Ken in nieuwe Barbie-film

De foto van Ryan gaat he-le-maal viral. Maar niet om de reden dat je zou denken!

Live action Barbie-film

De film gaat natuurlijk over Barbie, lekker verrassend! Barbie wordt verbannen uit Barbieland omdat ze er niet als een échte pop uit ziet en zich ook niet zo gedraagt. In haar zoektocht naar de echte wereld komt ze erachter dat perfectie en geluk toch anders is dan wat ze dacht. Het is nu haar taak om Barbieland te redden voordat het te laat is. 

Foto’s van Ryan en Margot in Barbie-film

Verder is er nog niet veel bekend over de nieuwe Barbie-film, maar de eerste beelden zijn nu wel al vrijgegeven! Foto’s van Ryan Gosling als ‘speelgoedpersonage’ Ken én Margot Robbie als Barbie zijn namelijk op het internet verschenen. Het is voor Margot Robbie wel even wat anders dan ze gewend is! Want de actrice speelde eerder nog de rol van superschurk Harley Quinn. Daarom was deze Barbie-rol ook wel een uitdaging voor haar. “Als mensen ‘Barbie’ horen, denken ze: ‘ik weet al wat voor film dit gaat worden’. Het personage roept heel veel geschiedenis en nostalgie op, maar het laat ook ruimte voor spannende manier om ermee aan de slag te gaan”, vertelt Margot.

View post on Twitter

Opnames voor Barbie-film in Londen

WOW! Zo hebben we Ryan Gosling nog nooit gezien! Zwaar gebruind, pornoblond haar en gekleed in een openstaand denim-gilet. Ook Margot Robbie ziet er uit als een echte barbie in haar klassieke Barbie-auto. De opnames voor de film beginnen in 2022 in Londen. De film zal uiteindelijk op 21 juni 2023 verschijnen in de Verenigde Staten. Wij hopen dat Nederland ook snel zal volgen, want wij kunnen niet wachten!

View post on Twitter

Lees ook: Deze film met alleen maar knappe mannen in de cast móet jij gaan kijken

Bron: CosmopolitanBeeld: Instagram @ryangoslinguk