Celebs

Heeft Lil Kleine alwéér een nieuwe vriendin? Robin ontvolgt hem op Instagram

Het is alweer een tijdje geleden van Lil Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar zijn gegaan. Ze zijn nu allebei aan het daten. Steeds vaker zien we Jaimie verschijnen met een knappe Fransman aan haar zijde. En ook Jorik heeft het er maar druk mee. Hij heeft een tijdje met Robin Singles gedatet, maar dat blijkt nu ook alweer over te zijn. Inmiddels is de rapper ook alweer met een nieuwe dame gespot. En daar is Robin niet zo blij mee. 

Lees ook: Jaimie Vaes zoenend gespot met een knappe Fransman

Robin de Rebound

Lil Kleine heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Sinds de breuk met Jaimie is de rapper druk opzoek naar een nieuwe liefde. Jorik was een tijdje aan het daten met Robin Singles. Dit bleek allemaal niet zo serieus, daarom kreeg ze zelfs de bijnaam Robin de Rebound. 

Maar het blijkt nu dat dat alweer verleden tijd is. Robin vertrok voor een paar weken naar Parijs en dat kwam Jorik heel goed uit. Hij ging namelijk daten met een andere dame, Rosa. Een mooie vrouw met lang blond haar en een nogal dure kledingsmaak. 

View post on Instagram
 

Ontvolgt op Instagram

Jorik is voor het eerst met Rosa gespot op een terrasje in België. De geheime bronnen van Yvonne Coldeweijer hebben haar laten weten dat de twee het erg gezellig hadden samen. En ook na de date werd dat wel duidelijk toen Jorik onder een van haar Instagram foto’s reageerde met een vlammetje (🔥). En Robin is daar niet bepaald blij mee, ze heeft Jorik dan ook meteen ontvolgt. Ook zijn Jorik en Rosa samen gezien in een Louis Vuitton winkel, waar Jorik zijn nieuwe lover flink in de watten heeft gelegd. 

Lees ook: Fans weten het zeker; Lil Kleine is helemaal blut!

Bron: Yvonne ColdeweijerBeeld: Instagram @lilkleine | @xrosa.s

Must reads 👀