Beauty

Dit is hét geheim van Hailey Bieber haar stralende huid!

Is het jou wel eens opgevallen dat Hailey Bieber altijd een stralende huid heeft? Hoe is dat toch mogelijk? Iemand op TikTok heeft voor ons uitgezocht hoe dit nu precies zit. En wat blijkt? Jij kan dit product ook gewoon kopen! Dus zeg maar hallo tegen je stralende huid!

Lees ook: Met deze handige tips kom jij van die vervelende pukkeltjes onder je pony af!

No make-up look van Hailey Bieber

Hailey is natuurlijk echt een natural beauty. Daarom zijn wij ook zo jaloers op haar stralende huid! Maar dankzij TikTok zijn we er ein-de-lijk achter gekomen hoe ze zo’n stralende huid heeft gekregen. En dat geheim delen we natuurlijk graag met jou! 

Het lijkt vaak alsof Hailey weinig tot geen make-up draagt. Dit is dan ook haar typische no make-up look. Het enige wat ze gebruikt voor haar gezicht is de moisturizer van het merk Elta. Dit is een tinted product. Dat houdt in dat je huidskleur egaal wordt door de kleur in de moisturizes. En dat zorgt ook nog eens voor een stralende look!

@h.e.l.l.z.b.e.l.l.z

go get it

♬ original sound – Izabel Ottoni

Moisturizer met SPF

Izabel Ottini heeft op haar TikTok dit beauty geheim met ons gedeeld. Zij is groot fan van Hailey Bieber en wilde dan ook wel eens weten wat voor skincare producten ze gebruikt. Het enige wat Hailey doet is de moisturizer op haar gezicht smeren. Met dit product bescherm je jezelf ook goed tegen de zon. In deze moisturizer zit namelijk SPF. Zo zal je stralende huid in ieder geval niet verbranden in de zon. Win-win dus!

Lees ook: Lifehack! Bietensap helpt heel goed tegen puistjes

Bron: fem-femBeeld: Instagram @haileybieber