News

OMG! Je kunt je WhatsApp berichtjes binnenkort aanpassen!

We hebben allemaal wel eens een appje gestuurd waarvan we achteraf dachten, misschien niet zo handig. Maar gelukkig komt WhatsApp met dé oplossing! We kunnen binnenkort namelijk onze verstuurde appjes gewoon nog aanpassen. Ideaal!

Binnenkort kunnen we verstuurde appjes bewerken!

Zo wordt je nooit meer uitgelachen in de groepsapp omdat je appje vol met typfoutjes staat 😉

Whoops, typfoutje!

Hoe vaak het ons allemaal wel niet is overkomen dat we een appje naar iemand sturen, en dat ‘ie per ongeluk vól met typfouten blijkt te staan. En het irritante is dat we het vaak pas achteraf zien! Nou, daar hebben we binnenkort dus geen last meer van. WhatsApp komt namelijk met een – superhandige – functie waarmee je je berichten kan bewerken nadat je ze verstuurd hebt!

Try again!

Het is niet de eerste keer dat WhatsApp met deze functie komt. Vijf jaar geleden kon dat namelijk ook al. Het verdween toen ook meteen weer na een korte tijd. Gelukkig kan je in het ergste geval ook het appje gewoon nog verwijderen en een nieuw appje sturen. 

Lees ook: Wow, met deze nieuwe Whatsapp-functie blijft je groepsapp overzichtelijk

Nog in ontwikkeling

Deze functie is helaas nog niet beschikbaar. Wanneer je je appjes wel kan gaan aanpassen is ook nog niet bekend. Wel is WABetalnfo erachter gekomen dat WhatsApp momenteel bezig is met het ontwikkelen van deze functie. Ook delen ze foto’s van hoe het eruit moet komen te zien. Die foto’s kun je hier bekijken. Wij zijn me-ga enthousiast dat dit er eindelijk – weer – aankomt, en we weten nú al dat we het superveel zullen gebruiken. En wij weten vrijwel zeker dat dit ook voor jou geldt ;).

Lees ook: Omg! Je kan nu berichten liken op Whatsapp!

Bron: WABetaInfoBeeld: Unsplash | Shawn Fields

Must reads 👀