Celebs

Bah! Kim Kardashian zou poep eten voor een jongere look!

We kennen Kim Kardashian natuurlijk allemaal als een echte beautyqueen. Al vanaf jongs af aan is de realtiyster in de weer met make-up en botox/fillers. Kim is nu 41 jaar and she’s still looking good! Toch zou Kim er alles aan doen om voor eeuwig jong te blijven. Ze zal zelfs poep eten, mocht het nodig zijn. Bah!

Lees ook: Zien: deze hilarische video waar Kendall Jenner de trap op probeert te lopen gaat viraal!

Voor altijd jong blijven

Het is niet vreemd als je op 41-jarige leeftijd een paar rimpels hebt. Maar bij Kim Kardashian zijn deze nergens te bekennen. Een beetje botox kan daar heel goed bij helpen natuurlijk. Kim vindt het maar lastig te accepteren dat haar lichaam na vier kinderen niet meer hetzelfde zal worden als vroeger. Ze wil er namelijk nog graag alles aan doen om er een aantal jaar jonger uit te zien. In een interview heeft ze laten weten dat ze zelfs poep zou eten, als dat ervoor nodig is. Uhm, bah!

Zeven kilo afgevallen voor een jurk

Ook vertelt Kim dat ze in drie weken tijd zeven kilo is afgevallen. De reden? Ze wilde een bepaalde jurk dragen, en daar moest ze wel in passen. Kim kreeg veel negatieve reacties op het interview. Kim trekt zich daar niet zoveel van aan. Er zijn ook acteurs die regelmatig moeten afvallen of aankomen voor een bepaalde filmrol, en daar hoor je ook niemand over. Gelukkig was het niet allemaal voor niets geweest. Kim zag er prachtig uit in haar Marilyn Monroe jurk. 

Lees ook: Dit waren de looks van de Kardashians tijdens het Met Gala 2022

Bron: TelegraafBeeld: Pinterest