Celebs

Baby news: Romee Strijd is in verwachting van haar tweede kindje!

Leuk nieuws voor Romee Strijd en haar vriend Laurens van Leeuwen: ze zijn in verwachting van een tweede kindje! Nu precies twee jaar geleden kondigde het model haar eerste zwangerschap aan, waarna ze ouders werden van een prachtig dochtertje. En nu is er dus een tweede on the way!

Romee Strijd en Laurens krijgen een tweede kindje!

Romee kondigt het nieuws aan via Instagram.

It’s a journey

Tijdens haar eerste pregnancy announcement, vertelde Romee dat het voor haar allemaal niet zo makkelijk ging. Ze heeft namelijk PCOS; een aandoening waardoor er cysten op haar eierstokken groeien. Dit kan het moeilijker maken om zwanger te worden, maar voor Romee was het nog een iets ander verhaal.

Voor haar werk leeft ze natuurlijk een nogal heftige levensstijl: veel reizen, waardoor er veel stress op haar lichaam komt én ze geen goed slaapritme heeft. Ook eet ze heel strict en zijn er veel dingen die ze niet mag eten. Daarbij komt nog dat ze elke dag moet sporten om in shape te blijven. Door deze intense levensstijl was het voor haar nóg moeilijker om zwanger te raken.

Tot het stel besloot haar manier van leven compleet overhoop te gooien. Hiervoor verhuisden ze terug naar Nederland, iets dat ze allebei niet hadden verwacht, al helemaal niet na in New York gewoond te hebben – duh -. En het lukte: de twee zijn inmiddels al ruim een jaar ouders van hun dochtertje! Ook zijn ze eerder dit jaar verloofd, en hebben ze nu dus nog meer goed nieuws!

Zwanger van een tweede kindje

De twee zijn nu in verwachting van een tweede kindje! Romee deelt het mega leuke nieuws op haar Instagram. Op de foto zie je haar met haar fiancé en hun dochtertje, die de buik van Romee kust. Hoe schattig?! ”Soon we will be a family of 4, can’t wait,” schrijft ze bij de post. Wij feliciteren het stel met dit geweldige nieuws!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @romeestrijd

Must reads 👀