News

Romee Strijd zwanger van eerste kindje

Baby alert! Romee Strijd is samen met hubby Laurens van Leeuwen in verwachting van haar eerste kindje. Dit geweldige nieuws heeft alleen wel een lange tijd op zich laten wachten. De reden hiervoor deelt het model in een emotionele post op Instagram. 

Romee Strijd maakt zwangerschap bekend via Instagram

Het 24-jarige model deelt in een lang bericht waarom het zo lastig was om zwanger te worden. Ze werd al zeven jaar niet meer ongesteld en er is vastgesteld dat zij PCOS heeft. Dit is een aandoening waarbij er cysten op je eierstokken groeien. Hierdoor heb je minder kans om zwanger te worden, doordat het invloed heeft op je vruchtbaarheid.

De PCOS werd waarschijnlijk alleen maar versterkt door haar levensstijl, wat voor veel stress zorgt. Romee moet als model veel sporten, gezond eten en constant reizen. Ze besloot dit volledig om te gooien en is naar manieren gaan zoeken om op een natuurlijke manier te genezen van PCOS door beter naar haar eigen lichaam te luisteren en het eindelijk wat rust te gunnen. “Ik probeerde ook wat natuurlijke supplementen, acupunctuur en we kregen ook een plekje terug in Nederland, zodat we meer tijd konden doorbrengen met familie”, deelt Romee onder haar post. 

View post on Instagram
 

Romee Strijd vertelt in een YouTube video over haar zwangerschap

Het koppel heeft ook een emotionele video op YouTube geplaatst waarin ze de hele weg naar dit prachtige nieuws delen. 

Watch on YouTube

Beeld: Getty Images

Must reads 👀