News

Romee Strijd en haar vriend nemen verrassend besluit

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Bibi Breijman showt dancemoves samen met haar dochtertje in een video, Famke Louise deelt een pijnlijke video op Instagram, Temptation-verleider Grigor reageert op de roddels dat hij ‘homoseksueel is’, Kaj Gorgels vast in een sexy setje uit Jessie haar kledingkast en Romee Strijd en haar vriend nemen verrassend besluit. 

Famke Louise deelt een pijnlijke video op Instagram

Famke Louise, de 21-jarige zangeres die het normaal super druk heeft met al haar optredens, heeft nu ook niet veel meer te doen. Famke besloot daarom ook een oude hobby op te pakken, namelijk paardrijden. Dat verliep alleen niet helemaal zoals het had moeten gaan. Ze post in haar Instagram Stories een video waarin het allemaal soepel gaat, maar op haar feed toont ze wel wat anders. In de video op haar feed valt ze van het paard. Ze vertelde aan haar volgers: “Ik viel als een plank op de grond”, gelukkig kan ze er nu om lachen. 

View post on Instagram
 

Kaj Gorgels vast in een sexy setje uit Jessie haar kledingkast

Jessie Jazz Vuijk (25) deelt op Instagram een filmpje samen met Kaj Gorgels (29). Zij doen namelijk ook de bekende ‘Flip the Switch-challenge’ op TikTok. In het begin van het filmpje staat Jessie met een sexy setje aan en Kaj met zijn gewone kleding. Vervolgens gaat het licht aan en uit en zijn de rollen omgedraaid, Kaj staat nu opeens te dansen in Jessie haar sexy setje. Ze schrijft bij de video: “Maar Kaj heeft overduidelijk een verborgen talent, deze man kan dansen.” Het is een super leuk filmpje om te zien, maar voor Kaj was het na afloop minder leuk. Hij zat vast in het setje van Jessie. “We zijn wel drie uur bezig geweest en mijn satijnen pakje kan de prullenbak in”, aldus Jessie.

View post on Instagram
 

Bibi Breijman showt dancemoves samen met haar dochtertje in een video 

Bibi Breijman (28) en haar anderhalf jaar oude dochter Teddy vermaken zich prima in quarantaine. Bibi deelt op haar Instagram-account een video waarin zij en Teddy helemaal los gaan en alle dancemoves laten zien. Ze schrijft bij de video: “Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach. Want wie vrolijk kijkt in de morgen, die lacht de hele dag”.

View post on Instagram
 

Temptation-verleider Grigor reageert op de roddels dat hij ‘homoseksueel is’

De Temptation Island-verleider Grigor maakt veel indruk. Deelneemster Roshine trekt  langzamerhand steeds meer naar hem toe. Hij heeft natuurlijk ook de perfecte versiermoves. Maar toch zijn er roddels dat Grigor eigenlijk homoseksueel is. Grigor reageert hierop. “Ik homo? Ik ben de tel kwijt met hoeveel vrouwen ik al geslapen heb..” vertelt hij tegen het blad ‘Dag Allemaal’. De gespierde Grigor heeft zijn pijlen helemaal gericht op Roshina, toch blijft dit puur te zijn voor de lust. “Ik ben katholiek opgevoed, maar het gebod ‘doe nooit wat onkuisheid is’ lapte ik al vaak aan m’n laars. (…) Al speel ik een rol, want geen enkele van de dames is mijn ding”, voegt Grigor dan ook toe.

Romee Strijd en haar vriend nemen verrassend besluit

Het Victoria Secret model Romee Strijd (24) en de liefde van haar leven Laurens van Leeuwen (29) kwamen deze week met verrassend nieuws. In de laatste YouTube video van Romee, vertellen ze samen definitief terug te komen naar Nederland. “We hebben onlangs een huis gekocht in de plaats waar we vandaan komen. Best grappig, want ik had nooit gedacht dat we terug zouden gaan, helemaal nadat we in New York hebben gewoond.” De twee gaan terug naar hun Zuid-Hollandse dorpje. Het stel laat in de video weten dat ze zeker denken aan kinderen en eventueel zelfs een hond. Uiteraard blijft New York ook een vertrouwde plek voor het stel en zullen zij daar regelmatig een trip naartoe maken.

Watch on YouTube

Bron: rtlboulevard, shownieuws, lovereality | Beeld: Bruno Press

Must reads 👀