Lifestyle

Omg: met deze hack blijven je avocado’s wekenlang goed

Avocado’s: we kunnen niet zonder ze en daarnaast zijn ze ook vreselijk, want de ene dag zijn ze nog zo hard dat je ze niet kunt eten en de volgende dag zijn ze bruin en kun je ze weggooien. Lekker dan, want zo komt die avocado toast er nooit van… Maak je vooral niet meer te druk om dit probleem, want met deze hack blijven je avocado’s weken lang goed!

Met deze hack blijven je avocado’s weken lang goed

Het lijkt soms wel dat de avocado toast op terrasjes altijd tien keer beter is dat dan we het thuis zelf maken en toch komen we iedere keer in de supermarkt weer in de verleiding om ons opnieuw te wagen aan avocado toast en 9 van de tien 10 is het dan weer een teleurstelling, want de ene keer is de avocado nog veel te hard en de volgende dag is hij al helemaal bruin geworden. Niet heel chill, maar gelukkig zijn jouw avocado toasts de volgende keer net zo perfect als op een terrasje, want met deze hack blijven avocado’s wekenlang goed!

Zo gaat de hack

De hack werkt als volgt: een Australische vrouw kocht twintig dagen geleden allemaal groene avocado’s en daarna heeft zij drie dagen gewacht tot zij allemaal rijp waren. Dus check goed of je avocado’s rijp zijn en als dat het geval is, is het de bedoeling dat je ze in een afsluitbare container doet met water erin en ze in de koelkast zet. Hierdoor blijven ze namelijk ongeveer 17 dagen goed. Oh ja, wees vooral niet bang voor smaakverlies of een waterige avocado, want volgens de vrouw gaat er totaal geen smaak verloren en is het al helemaal niet waterig. De hoogste tijd dus om een aantal avocado’s in de korting in te slaan en te hopen op een avocado toast van nooit tevoren…

Beeld: Unsplash

Must reads 👀