Films & Series

De laatste aflevering van MAFS: zijn Rowan en Astleigh nog samen?

Vanavond om 20:30 is het zover: de laatste aflevering van Married At First Sight wordt uitgezonden. De mensen met een Videoland-abonnement kunnen de aflevering al bekijken, maar als je dat nog niet hebt moet je nog heel even wachten om de conclusie te kunnen bekijken: zijn Rowan en Astleigh nog samen?

De conclusie van Married At First Sight: blijven Astleigh en Rowan getrouwd?

Wij zijn mega benieuwd, so let’s find out! Let op: dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van Married At First Sight.

Hun journey

Eigenlijk ging het vanaf het begin al heel goed tussen Astleigh en Rowan. Hun huwelijksreis was een sprookje, en ook het samenwonen ging heel goed voor de twee. Wij als kijkers waren erdoor verrast, maar zijzelf ook! Lachend gaven ze toe dat ze heel verbaasd waren dat ze nog geen één discussie hebben gehad. Maar is dit wel een goed teken? Rumor has it dat Rowan haar trouwring niet meer draagt! Wij zijn dus heel benieuwd naar die spannende ontknoping. In de laatste aflevering vertellen of ze wél of niet getrouwd willen blijven!

Getrouwd of niet?

Het verliefde stel neemt plaats tegenover presentator Carlo Boszhard, waar ze antwoord moeten geven op de vraag of ze getrouwd willen blijven of niet. ”Een aantal maanden en een hoop ervaringen verder en ik durf oprecht te zeggen dat ik stapelgek op je ben,” begint Astleigh zijn verhaal. ”Vanaf het eerste moment dat ik je zag met een hele grote big smile, wist ik het gelijk: dit gaat goedkomen. […] We hebben veel raakvlakken en ook de aantrekkingskracht is meer dan aanwezig. Ik kijk terug op een supermooi avontuur dat ik voor geen goud had willen missen.” Cute! Maar betekent dit ook dat hij getrouwd wil blijven? ”Je maakt me blij en ik weet zeker dat we een hele stevige fundering hebben neergelegd voor een prachtige toekomst,” begint hij zijn conclusie. ”Je bent mijn schatje en daarom wil ik ook niets liever dan getrouwd blijven.” Yesss!

Maar Rowan moet hier natuurlijk ook nog mee instemmen. ”Precies twee maanden geleden zag ik je stralende glimlach voor het eerst,” begint ze. ”Iedere keer dat ik die glimlach terugzie, denk ik aan dat fijne moment. […] Ik heb mij nooit eerder zo gewaardeerd gevoeld en daar ben ik jou ontzettend dankbaar voor. Ik ben heel nieuwsgierig naar wat de toekomst ons gaat brengen en ik kan niet wachten om dat samen met jou te ontdekken. En daarom wil ik graag met jou getrouwd blijven.” OMG! Wij zijn mega blij voor het stel, en wensen ze alle geluk in de toekomst!

Vanavond na de uitzending zijn de deelnemers live te zien bij Beau waar ze vertellen hoe het nú, 6 maanden na de ontknoping, met ze gaat! Ga jij kijken? 

Beeld: Married At First Sight

Must reads 👀