Celebs

It’s getting hot in here: kijkers én deelneemsters zijn impressed door beach body Thomas

Dat Thomas een leuk koppie heeft om naar te kijken, wisten we al wel. It’s obvious, right? En ondanks we ook al van zijn transformatie met Men’s Health afwisten, is het dan toch leuk om zijn sixpack in real time te bekijken. En dat hebben we nu eindelijk kunnen doen!

Yes, Thomas showed sixpack in nieuwe Bachelor aflevering!

De meiden in de villa reageren enthousiast op de middag. En dat snappen wij wel ;).

 

Vriend en zus op bezoek

In de nieuwste aflevering krijgt Thomas bezoek van twee belangrijke mensen in zijn leven: zijn beste vriend en zijn zus. Ondanks zijn eigen mening over de dames natuurlijk het belangrijkst is, vindt hij de mening van zijn vriend en zus ook zeker niet onbelangrijk. En om die mening eens goed te kunnen vormen, leek het Thomas een leuk idee om een strandspelletje met ze te gaan doen.

 

Beach volleybal

Dat strandspelletje was natuurlijk niks minder dan een leuk potje beach volleybal. ”Ik denk dat het voor Willemijn en Patrick ook wel interessant is om te zien hoe sportief de meiden zijn,” vertelt Thomas erover. ”Hoe ze onderling zijn, je leert ze dan gewoon op een heel relaxte manier kennen.” Tijdens dat potje kreeg Thomas het alleen een beetje warm, waardoor hij zijn shirt uittrok. De meiden vonden helemaal dat niet erg, hoor ;). ”Thomas heeft niet zoveel aan. Ik heb nog niet eerder zijn blote body gezien, dus dat was leuk,” zegt Indigo er lachend over.

 

24-uurs date

Naast dat hij zijn sixpack dus showde in de nieuwste aflevering, zien we ook dat er bij de rozenceremonie niet één, maar twee meiden worden weggestuurd! Dat betekent dus dat we volgende week de eerste 24-uurs date al te zien krijgen… Het einde is nu dus écht bijna in zicht. Spannend!

 

Lees ook: Bachelors Inge vertelt hoe de sfeer in de villa écht was

Beeld: De Bachelor