Films & Series

Wow: Bachelors Inge vertelt hoe de sfeer in de villa écht was

Wanneer we naar de Bachelor kijken, zien we een groep vrouwen die elkaar aanmoedigen om op de Bachelor af te stappen. Maar wij als publiek kunnen ons niet voorstellen dat er geen jaloezie onderling is! Ze strijden uiteindelijk allemaal om dezelfde man. Inge, die aan dit seizoen van de Bachelor meedeed, vertelt ons hoe de sfeer nou eigenlijk écht is!

Inge vertelt hoe de sfeer tussen de dames van de Bachelor onderling nou écht is

Is de villa nou echt zo vredig als het lijkt? Of speelt er achter de schermen meer drama af dan wij wisten?

 

Fijne sfeer

Je zou denken dat 16 dames die in een villa worden gestopt om het hart van één man te veroveren nogal wat drama zou veroorzaken, right? Nou, volgens Bachelors Inge valt dat reuze mee. ”We hebben allemaal zoveel respect voor elkaar, dat er vrijwel geen drama geweest is,” vertelt ze in een interview met &C. ”Iedereen had iets van: het is zijn keuze, ik ben wie ik ben, en als het geen match is, is dat ook goed”. Hoewel ze denkt dat het voor de kijkers misschien wat saai is, is dit voor de dames in de villa natuurlijk enorm fijn. Wel geeft ze toe dat er écht wel een paar kleine discussietjes zijn geweest. ”Er is natuurlijk altijd gekibbel. We zijn tenslotte wel vrouwen,” vertelt ze erover.

Lees ook: Grote plottwist in een nieuwe Bachelor aflevering

 

Vlinders

Of de beauty al vlinders heeft voor onze Bachelor Thomas? ”Vlinders vind ik heel vroeg om te zeggen, maar ik merk wel dat we steeds meer over elkaar te weten komen en dat het gevoel goed zit,” vertelt ze. ”We lachen veel samen en gaan ook de diepte in”. Natuurlijk mag ze nog niet verklappen of zij de Bachelor ook daadwerkelijk wint, maar ze geeft wel hints dat het heel goed gaat tussen de twee. ”Bij mij duurt het sowieso altijd wat langer voordat ik hoteldebotel van iemand ben, maar het gaat de goede kant op”. Wij kunnen niet wachten tot het einde van het seizoen!

In de nieuwe afleveringen van de Bachelor zien we wel dat de emoties in de Hacienda bij de dames hoger oplopen nu er bij sommigen steeds meer gevoel voor Thomas komt kijken… Wij zijn razend benieuwd of de vrede die Inge nu beaamt in werkelijkheid wel echt de waarheid is gebleken. 

Lees ook: Bachelors Isabella geheimzinnig over de verdwenen ring van Merel

Bron: &CBeeld: De Bachelor

Must reads 👀