Celebs

What? Monica Geuze praat nu al over trouwplannen

Monica Geuze is nog niet heel lang samen met haar vriend Robbert. In 2019 is de vlogger namelijk gescheiden van haar ex Lars Veldwijk. In 2020 was Monica wel weer toe aan een liefde in haar leven en uiteindelijk heeft ze Robbert leren kennen via de datingapp Raya. De twee zijn ondertussen alweer twee jaar gelukkig samen. Maar hoe zit het met the wedding plans?

Roddel na roddel

Het is duidelijk te zien dat Monica en Robbert gek zijn op elkaar. Samen zijn ze af en toe te zien in Monica haar vlogs en soms zien we ze samen verschijnen op Instagram. Toch komen er via juicekanalen steeds meer geruchten binnen over de relatie tussen de twee. Zo zou Robbert een aantal weken geleden nog drankjes hebben betaald voor andere vrouwen. Juicyyy! Ook gaan er vaak geruchten rond dat het simpelweg niet zo lekker gaat tussen de twee. 

Lees ook: Alles wat je wil weten over de vriend van Monica Geuze

“De geruchten waren gebaseerd op het feit dat we een tijd geen foto’s hebben gepost”, vertelt Monica in een gesprek met Grazia. “Als er eenmaal zo’n roddel ontstaat, dan voel ik juist niét de urgentie om het tegendeel te bewijzen en nieuwe foto’s te posten. Zoek het maar uit, wij liggen samen lekker op de bank te lachen om die onzin. Tussen ons zit het absoluut honderd procent goed.” Nou, dan is dat in ieder geval lekker duidelijk!

Trouwplannen

Het is duidelijk dat Monica en Robbert zich niets aantrekken van alle gekke roddels. Ze zijn dolgelukkig samen, maar zijn de twee al bezig met een volgende stap in hun relatie? We bedoelen hier natuurlijk of ze al trouwplannen hebben! “Daar hebben we geen haast mee”, laat Monica weten. “We zijn nu twee jaar samen, we hebben een koophuis en zorgen samen voor Zara-Lizzy. Er is al zoveel wat ons met elkaar verbindt. Ik vind het juist leuk om de dingen een beetje te spreiden. Op een dag zullen we samen moeten beslissen of het een stap is waar we ons aan willen wagen, maar voor nu zou het niet zoveel toevoegen.”

Lees ook: How? Monica Geuze voor de 3de (!) keer bestolen

Wat de toekomst Mo en Robbert ook brengt, wij wensen ze veel geluk toe samen!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @monicageuze