Films & Series

In het nieuwe realityprogramma Love In The Jungle verleggen singles hun grenzen en daten ze in het oerwoud

In het nieuwe realityprogramma Love In The Jungle wordt daten naar een ander level verlegd en is het aan de singles om hun ware liefde een keer niet met een diepgaand gesprek  of met een afgezaagde openingszin te vinden. Nee, de singles mogen alleen maar paringsrituelen na bootsen. Zo paraderen ze als flamingo’s, brullen ze als edelherten en vechten ze als agressieve padden en dit allemaal zonder te praten… Jeetje, dat is toch iets anders dan Love Island! 

Daten in het oerwoud in het nieuwe realityprogramma Love  In The Jungle

Het nieuwe realityprogramma Love In The Jungle zal vast niet zo juicy worden als De Bachelor en Temptation Island, want naast dat er paringsrituelen moeten worden nagebootst door de singles, mag er ook helemaal niet gesproken worden. Helaas voor ons, want dit betekent dus dat we een stuk minder juice zullen gaan zien in het programma, maar vergis je hier niet in, in de teaser zien we namelijk al dat er best wat singles (ondanks de paringsrituelen) handtastelijk beginnen te worden… Oei, dan is het best jammer dat je er niet zo’n cheesy openingszin in mag gooien, right?

Watch on YouTube

Oerkracht van de mannen en de looks van de vrouwen

Gaat het dan uiteindelijk alleen maar om de oerkracht van de alfamannen en de schoonheid van de vrouwen? Nou, dat speelt wel een rol. Één van de vrouwen gaf eerst namelijk aan niet van vechten te houden, maar uiteindelijk vond ze wel de winnaar van de duw wedstrijd aantrekkelijker … Wij zijn mega benieuwd of er daadwerkelijk matches uit deze natuurserie zullen komen, want dan moeten we Tinder voortaan gewoon vergeten en paraderend als flamingo’s de barretjes af gaan… Heb jij dat idee nou ook? Check Love In The Jungle dan vanaf zondag 8 mei op discovery+, misschien kun je nog wat inspiratie op doen en daarnaast is het  beren gezellig om met je besties te kijken! 😉