News

Spoiler: dit zijn de winnaressen van de Bachelor NL & BE

Spoiler alert! Wij hebben na maanden wachten ein-de-lijk de uitslag van De Bachelor voor jullie. Wie zijn de winnaressen? En wie heeft het hart weten te veroveren van de bachelors Thomas van der Vlugt en Fabrizio Tzinaridis? Wij bespreken het uitgebreid in dit artikel. Dus mocht je de uitslag nog niet willen weten, klik dan NU weg!

Bloedstollende finale

We zijn nu een aantal afleveringen voor de finale. De seizoenen zijn spannender dan ooit. De Bachelor met Fabrizio is nog juicyer dan de Nederlandse versie. Met Thomas zagen we juist dat hij voor meerdere vrouwen gevoelens kreeg en dat hij het moeilijk vond om te kiezen tijdens de rozenceremonie. RealityFBI, is er via spionnenwerk erachter gekomen welke vrouwen De Bachelor hebben gewonnen dit jaar. Voor de finale moeten wij nog even wachten… maar hij schijnt super spannend te worden.

Lees ook: Afgaand van Thomas zijn ex-vriendin maken deze twee dames een grote kans in De Bachelor

Winnaar Nederland

Nou, daar ben je dan. Het moment waar we allemaal op hebben gewacht. Voor welke dame heeft Thomas gekozen? We zagen dat hij het erg lastig vond om keuzes te maken. Hij had voor meerdere vrouwen vlinders gekregen. Ook zitten er pareltjes van momenten tussen. Wat dacht je van de awkward kus met Maureen of de ongemakkelijke date met Karen? Toch kan er uiteindelijk maar eentje vertrekken met de hand van Thomas. Wie dat is….houd je vast….: Merel! Congrats!

Winnaar België

Zoals we eerder al zeiden, De Bachelor in België was echt juicy en Fabrizio zoende erop los! Zijn ouders vonden echter dat hij wat rustiger aan moest doen. Fabri heeft ook meerdere keren gereageerd op de kritiek die hij kreeg. Zo heeft hij meerdere keren rare uitspraken gedaan over deelneemsters. Toch is ook Fabrizio vertrokken met één van de dames. Namelijk met: Madieke. Gefeliciteerd!

Maar wacht… we hebben tea. Het schijnt namelijk dat Fabrizio en Madieke nu al niet meer samen zijn! How? Fabrizio is nu al meerdere keren met andere dames gespot. Zo is hij gezien met Olivia, een oud EOTB-deelneemster, maar ook met Roos uit het Bachelor seizoen met Tony Jr.

Lees ook: Dit vinden de ouders van Bachelor Fabrizio van de dames

Juicyyy!

 

Bron: @reality.fbiBeeld: RTL Boulevard

Must reads 👀