Love

Cute: dit zijn de 10 meest originele date ideeën

Jij hebt eindelijk een leuke jongen/meid gevonden met wie je uren kan praten. Jullie besluiten dat jullie een keertje willen afpsreken samen, maar wat gaan jullie doen? Eten in een restaurantje is zo basic, maar naar de bioscoop gaan is ook geen goed idee. Om jullie een handje te helpen delen wij hieronder de 10 origineelste date-ideeën. Deze zijn niet alleen leuk, maar jullie kunnen elkaar ook nog beter leren kennen.

Leuke dates

Jij krijgt al vlinders in je buik als je aan je crush denkt. Het liefst zijn jullie dan ook de hele dag samen. Maar wat willen jullie gaan doen? Neem samen het lijstje hieronder door, want er staan genoeg leuke dingen tussen.

Lees ook: Dit zijn de slagingspercentages van onze favoriete datingshows!

10 beste date plannen voor buiten de deur

1. Wandelen tussen de dieren

Hoe cute is dit? Samen de hele dag hand in hand lopen door de dierentuin. Jullie staan stil bij de dieren en lachen om de gekke aapjes. ‘S middags gaan jullie in de dierentuin nog even een patatje eten. Valt het gesprek stil? Vertel gewoon wat over je lievelingsdier!

2. Huur een Ping Pong tafel

Dit klinkt toch super fun! In Amsterdam zit een Ping Pong bar, waar je dus je eigen ping pong tafel kunt afhuren. Ook kunnen jullie lekker iets te drinken nemen en genieten van een bitterbal. Ook een leuk idee: een dubbel date! Samen met je best-friend en haar lover.

3. Zet samen een tentje op

Ook een warme avond zijn jullie beide nog vast laat wakker. Hoe romantisch is het nou om samen een tent op te zetten. Jullie gaan lekker bij elkaar slapen vanavond! Krijg je het koud? Kruip dan dicht tegen je lover aan. Jullie worden zo letterlijke en figuurlijk een stuk closer met elkaar.

4. Kijk de zons op-en ondergang

Nadat jullie romantisch in een tentje hebben geslapen pakken jullie gelijk door. Sta heel vroeg op, om samen de zonsopgang te bekijken. Zoek het hoogste puntje van jouw stad op en geniet! Dit geldt natuurlijk ook voor een zonsondergang. Wandel lekker over het strand en kijk naar de prachtige zon die langzaam onder gaat.

5. Ga thrift shoppen

Dit is nog eens een origineel idee. Ga samen vintage shoppen. Jij kiest leuke kledingstukken uit voor je lover en hij/zij voor jou. Je kan ook opzoek gaan naar leuke zonnebrillen waarmee jullie later in het park een fotoshoot gaan houden. Hoppaa, weer een leuk idee.

6. Bezoek samen een concert

Ga samen naar een artiest die jullie tof vinden. Vinden jullie verschillende dingen leuk? Dan is een festival altijd nog een optie. Samen de hele avond dansen. Vet romantisch en niet eens heel awkward. Top idee!

7. Picknicken in het park

Dit is altijd een goed idee. Ieder koopt drie dingen om te eten en iets te drinken voor bij de picknick. Jullie overleggen samen wie wat maakt. Zoek samen een afgesloten plekje in het park waar jullie je kleedje kunnen neerleggen: heel cute dit!

8. Ga naar de markt in jou stadje

Dit is ook een goed idee. Je kan heerlijk lopen in het zonnetje, en op de terugweg een ijsje halen. Ook kan je al wat dingetjes meenemen voor jullie picknick. Denk aan: een stroofwafel, pinda’s of een lekker stukje kaas.

Lees ook: Woeh: op deze dingen letten mannen als eerst wanneer ze jou zien

9. Wadlopen

Dit klinkt vast niet zo aantrekkelijk, maar met je lover is dit heel leuk om te doen. Jullie lachen je rot als jij weer eens onder de modder zit! Op de terugweg kan je altijd nog ff een visje gaan eten bij het tentje boven het strand.

10. Uiteten met een touch

Zijn jullie toch in voor een restaurantje, maar willen jullie het speciaal maken? Ga dan de uitdaging aan. Bij elk restaurant eten jullie een verschillende gang. Jullie beginnen met een voorgerecht, dan het hoofdgerecht en als laatst het toetje. Klink hartstikke fun toch?

Bron: BeautifyBeeld: Netflix