Celebs

OMG: zo ziet ‘Pluk van de Petteflet’ er nu uit!

Herinner je je Pluk van de Petteflet nog? Dat schattige, roodharige kindje. Nou, hij is dus echt me-ga knap geworden! En waarschijnlijk weet je ook wel wie hij is, want hij heeft een paar hele bekende nummers uitgebracht. Maar je wist nog niet dat dat Pluk van Pluk van de Petteflet is!

Wil je zien: Pluk van de Petteflet is megaknap geworden!

Janieck Devy, die we allemaal leerden kennen als Pluk van de Petteflet, is op dit moment een zanger met meerdere hit songs! 

 

Carrière

Janiecks carrière begon bij Pluk van de Petteflet: op 10-jarige leeftijd speelde hij de rol van het kleine jongetje Pluk. Daarna kreeg hij ook een kleine rol in Kruistocht in Spijkerbroek, en My Queen Karo. Na deze rollen nam hij een – welverdiende – break van het acteerwerk, tot hij in 2012 een comeback maakte; in de muziekwereld! En waarschijnlijk ken je ook wel een paar van zijn nummers. Reality, bijvoorbeeld? Doesn’t ring a bell? Wel nadat je ‘m hebt geluisterd.

Lees ook: Zo zag Maureen van De Bachelor er vroeger uit

 

Daarnaast ken je ook zijn liedje Feel the love wel, toch?

En het liedje Narcotic ken jij ook wel!

Lees ook: Zo ziet Manny van Modern Family er nu uit

 

Maar hoe ziet hij er nou uit?

Hij is echt megaknap geworden! En het lijkt ook goed met hem te gaan. Janieck heeft op dit moment een relatie, en in november is hij voor het eerst vader geworden van een dochtertje! Daarnaast plaatst hij leuke foto’s en video’s van zijn dagelijks leven op Instagram.