Celebs

Zien: dit zijn de 10 knapste mannelijke Netflix acteurs

Kijk jij soms ook naar een serie en denk jij bij jezelf: 'Zo die is knap?' Ja dat komt ons ook zeer bekend voor! Zodra je een film/serie hebt uitgekeken moet jij gelijk even Googelen naar die ene knappe acteur. Om jou een pleziertje te doen zetten wij de knapste mannelijke Netflix acteurs op een rijtje. 

Netflix staat vol met leuke films en series. En vaak wordt een serie net een tikkie leuker als er een hottie in speelt. Door het volgende artikel te lezen weet jij precies wat jij op Netflix moet kijken!

Lucas Bravo (Gabriel uit Emily in Paris)

Deze Franse chef-kok uit de serie ‘Emily in Paris’ heeft al meerdere vrouwen harten laten smelten. Acteur Lucas Bravo heeft al in diverse kleine films en series gespeeld, maar hij heeft zijn succes toch echt te danken aan zijn rol als ‘Gabriel’ in de populaire Netflix-serie ‘Emily in Paris’. Zeg nou eerlijk, deze knapperd mag er echt wel zijn!

KJ Apa (Archie in Riverdale)

KJ Apa heeft niet alleen een grappige persoonlijkheid, maar zijn spieren mogen er ook zeker zijn! KJ kunnen wij natuurlijk kennen als ‘Archie’ uit de serie ‘Riverdale‘. Daar speelt hij eigenlijk de held van het verhaal. Helaas voor ons is deze knapperd al bezet. Hij heeft namelijk een relatie met model ‘Clara Berry’. Eind 2021 jaar hebben de twee een zoontje gekregen genaamd: Sasha.

Regé-Jean Page (Simon uit Bridgerton)

Kennen wij hunk Simon nog uit de romantische serie ‘Bridgerton’? Helaas voor ons was acteur Regé-Jean alleen te zien in het eerste seizoen van de serie. Wel laat hij zelf weten dat hij de show altijd zal blijven volgen, omdat het toch een speciaal plekje heeft in zijn hart. Wij hopen stiekem dat wij Regé-Jean vaker in series/films mogen zien!

Chase Strokes (John B uit Outer Banks)

“The Outer Banks: paradise on earth”. Ohhh, krijgen jullie ook al zin in het nieuwe seizoen? Wij kunnen niet wachten om acteur Chase Stokes weer terug te zien als John B. Toch zijn vele fans benieuwd of John B en Sarah Cameron nog samenkomen in de serie. Dit omdat Chase Strokes en actrice Madelyn Cline in het echt een relatie hadden, maar sinds een tijdje gescheiden zijn. Trouwens, ben jij team John B of JJ?

Joe Keery (Steve in Stranger Things)

De echte naam van deze acteur komt je misschien niet zo bekend voor. Maar de naam Steve Harrington klinkt jou wel bekend in de oren. Joe kan je kennen van de serie ‘Stranger Things’!

Felix Mallard (Marcus in Ginny and Georgia)

Zaten jullie ook op het puntje van je stoel tijdens de laatste aflevering van de serie ‘Ginny and Georgia’? Je hoopte met heel je hart dat Marcus gespeeld door Felix eindelijk de liefde zou verklaren aan Ginny. Marcus is overigens eruhg knap. Dat veel meiden fan van hem zijn, heb je vast gemerkt aan alle TikTok edits.

Darren Barnet (Paxton Hall in Never Have I Ever)

Je hebt twee teams. Team Paxton of team Ben in de serie ‘Never Have I Ever.’ Wij zijn for sure team Paxton! Deze knapperd weet precies hoe hij de dames om zijn vinger moet wikkelen. Wel opvallend: hoe oud denk je dat hij is? Je had waarschijnlijk nooit gedacht dat deze acteur 32 jaar is!

Noah Centineo (Peter Kavinsky uit To All the Boys I’ve Loved Before)

Dit is zijn toch de meest romantische film’s die op Netflix staan? Lara Jean wordt smoorverliefd op de populairste jongen van de school: Peter Kavinsky. Al snel ziet hij haar ook wel zitten, en de twee worden verliefd. Dat snappen wij hier wel. Wie valt er nu niet voor de charmes van Noah Centineo?

Jacob Elordi (Nate Jacobs in Euphoria)

Nog zo’n romantische film reeks! Jacob Elordi steelt alle harten in de Kissing Booth films, maar de acteur gaat nu ook lekker in de nieuwe HBO Max serie: Euphoria. Jacob laat menig harten kloppen met zijn sexy looks. And we’re here for it!

Dylan Minnette (Clay Jensen uit 13 Reasons Why)

Last, maar zeker niet least. Dylan Minnette. Deze acteur heeft al in meerdere films en series op Netflix meegespeeld. Zijn grootste rol is toch wel als zijn personage Clay uit de serie ’13 Reasons Why’. Deze heftige rol is hem op het lijf geschreven. We love it!

Must reads 👀