Films & Series

Riverdale fans opgelet: nieuwe spin-off verschijnt op Netflix

nieuwe-riverdale

Wij hebben een beetje een haat-liefde verhouding met Riverdale. Hoewel we ons van de eerste paar seizoenen niet konden losrukken, werden de verhaallijnen in de verdere seizoenen... apart. Bovennatuurlijke krachten, tijdreizen, heksen, wij raakten de draad op een gegeven moment wel kwijt eerlijk gezegd. Na zeven seizoenen kwam er dan ook een einde aan deze serie. Maarre, dat betekent niet dat Archie, Betty, Veronica en Jughead niet binnenkort weer op Netflix verschijnen. 

Riverdale

Zeven seizoenen lang hebben we kunnen meegenieten van de levens van Archie, Betty, Veronica en Jughead in het kleine stadje Riverdale. Gebaseerd op de comic boeken probeerden het viertal in de eerste seizoenen geheimen te ontrafelen en mysteries op te lossen. Maarre, daarna nam de Netflix-show een hele andere wending. Genres werden gemixt, fantasy, misdaad, zelfs een beetje horror kwam te pas in de nieuwste afleveringen van de serie. Met een vleugje bovennatuurlijkheid waren fans af en toe een beetje lost in het verhaal – wie niet eigenlijk? En na zeven seizoenen namen we dan ook afscheid van de geliefde personages op een toepasselijke manier (we zullen geen spoilers geven).

Inmiddels is de serie al een tijdje afgelopen – al was dat dus misschien maar beter ook, want de verhaallijnen werden steeds ongeloofwaardiger. Maar gelukkig kunnen de echte fans Riverdale terugkijken op Netflix, want deze populaire serie zal niet gauw verdwijnen van de streamingdienst. Toch nemen we niet voorgoed afscheid van de vier hoofdpersonen! Netflix komt namelijk met een nieuwe spin-off film genaamd The Archies, die zich ook zal afspelen in Riverdale. Een compleet nieuwe cast, verhaallijn, en een muzikaal tintje!

The Archies

The Archies speelt zich af in de swingende jaren 60, waar romantiek, vriendschap en een tikkeltje spanning de boventoon voeren. In deze film wordt er van alles beleefd! Het leven in het altijd levendige Riverdale is nooit saai voor Archie Andrews en zijn geweldige vrienden. De focus ligt voornamelijk op onze charmante protagonist Archie, die te maken krijgt met een dreiging in zijn geliefde park. Oh nee! Samen met zijn trouwe maatjes gaat hij tot het uiterste om een plan te bedenken om het park te redden. Maar hé, dat is toch iets simpeler dan de bovennatuurlijke wezens verslaan zoals de original Archie in Riverdale dat deed.

Er komt een heleboel bij kijken als je naar The Archies kijkt, niet alleen vriendschap. Je kunt ook romantiek, comedy en natuurlijk drama verwachten. Met grappige en hartverwarmende scènes is The Archies absoluut een aanrader om te zien. Dit verhaal laat zien dat echte vriendschap alles kan overwinnen, zelfs ontwikkelaars die je favoriete park willen sluiten.

Ben jij net zo enthousiast als wij om The Archies te bekijken? Dan hebben we nog meer goed nieuws in petto voor jou! Het wachten zal namelijk niet al te lang duren voordat deze “splinternieuwe” film op Netflix verschijnt. Zet 7 december maar vast in je agenda, want dan kunnen we allemaal genieten van deze spin-off. We kunnen bijna niet wachten!

View post on TikTok
Beeld: Netflix