Fashion

Dit fashion item heeft elke it-girl vanaf nu in de kast

Veel van ons vinden het wel leuk om spicy kleding in de kast te hebben voor wanneer we ons een keer een avondje bold voelen. Het kan soms alleen lastig zijn om in te schatten of het spicy genoeg is, of juist té spicyLook no more, want een korset is precies spicy genoeg!

Een spicy korset moet ie-der-een in de kledingkast hebben

Een korset is dé trend uit de jaren 00’s die tegenwoordig weer onvermijdelijk is geworden. And we are here for it!

 

Bloemenprint

Oké, kijk even naar dit korset! Hoe mooi ziet dit eruit? Wij krijgen er een beetje bridgerton vibes van. Het is misschien niet het meest spicy patroontje, maar het is wel een prachtig korset. Vroeger waren dit soort korsetten dan ook hét schoonheidsideaal. Dit kun je superleuk combineren met een wit of lichtgekleurd jurkje, of hoe je zelf ook maar wil! Een onmisbare staple.

Bron: Pinterest @wattpad

 

Sexy black

Zoek je een sexy korset dat je bij elke outfit kan combineren om het nét iets meer up te spicen? Dan is een zwart korset perfect voor jou! Het gaat bij heel veel verschillende outfits, en geeft je look die sexy touch die we allemaal wel eens zoeken.

Bron: Pinterest @bloemvb

 

Iconic green

Weet je nog dat vorig jaar korsetten helemaal viral gingen op TikTok? Dat begon allemaal bij het groene korset. Wanneer je dus op zoek bent naar een nieuw korset, is dit zeker een must have! Classy, maar nog steeds spicy. Deze moet iedereen in de kast hebben, toch?

Bron: Pinterest @bellarocco005

 

Wit

Gewoon een wit korset, waarmee je elke look wat spicier kan maken. Supersexy, stijlvol en simpelweg een must have wanneer het aankomt op korsetten. Dit is ook een goede om als eerste korset te kopen: hij draagt iets meer casual dan meeste andere korsetten, en is ook lekker simpel te combineren. Zeker een aanrader, dus!

Bron: Pinterest @Dailymail

Beeld: Bridgerton

Must reads 👀