News

Lief! Bachelors Isabella heeft een nieuwe vriend

Wij dachten allemaal een kleine spark te zien tussen Bachelor Thomas en Isabella. Helaas ontstond er tussen de twee nooit echte liefde en werd Isabella naar huis gestuurd. Voelt Isabella zich slecht nadat dit is gebeurd? Zeker niet! Ze is namelijk smoorverliefd op haar nieuwe liefde.

Lees ook: Wil je zien: Thomas ging van bierbuikje naar gespierde hunk

Geen romance

Isabella was de die met een korte voorsprong het avontuur was begonnen. Thomas en Isabella hadden namelijk al eens een match op een datingapp! De brunette besloot het zekere voor het onzekere te nemen en gaf zich op voor het liefdesprogramma. En zeg nou zelf, wie zou er nou niet willen daten in het prachtige Maxico? Helaas voor Isabella verliep deze date anders dan verwacht. De Bachelor kon Isabella niet meer herinneren! Vet awkward…  Maar voor de kijkers leek het er wel op dat er een vonk was ontstaan tussen de twee. Al snel werd Thomas afgeleid door de andere beauty’s in de villa en werd Isabella naar huis gestuurd.

Nieuwe lover voor Isabella

Gelukkig ging dit Isabella niet in de koude kleren zitten. Zo laat ze in een gesprek met RUMAG weten dat het voor haar geen verassing was dat ze het programma moest verlaten. Isabella lijkt dit dan ook niet zo heeel erg te vinden. “Ik gebruik geen datingapps en ga ze ook niet downloaden”, meldt Isabella. “Ik heb het heel gezellig met iemand”, vertelt ze verder. “Ik ben verliefd.”

Lees ook: De Bachelors Karen openhartig over ongemakkelijke date met Thomas

Na de opnames

“In november waren de opnames en begin december hebben we voor het eerst afgesproken”, ging ze verder. Isabella en haar nieuwe liefde hebben elkaar ontmoet via Tinder, een van de datingsapps die de brunette gebruikte. “Ik zat overal op hoor, je had me overal kunnen vinden. Op Raya en Tinder, haha.” Inmiddels is Isabella behoorlijk in love! “Het voelt allemaal heel goed en het lijkt alsof we elkaar al jaren kennen.” Cute!!!! 

Bron: GraziaBeeld: RTL

Must reads 👀