Lifestyle

Deze sterrenbeelden zijn heel erg dromerig en romantisch

Ben jij aan het daten en wil het steeds maar niet lukken, of is je relatie net uit? Ga dan vooral op zoek naar een lover met één van deze sterrenbeelden. Zij zijn namelijk ontzettend dromerig en romantisch en dat is precies wat je nodig hebt! 

Deze sterrenbeelden zijn heel erg dromerig en romantisch 

Wil het je maar niet lukken om een lover te kunnen vinden die net zulke romantische ideeën heeft als jij en kom je steeds maar weer bij een narcist uit die liever helemaal niks leuks samen doet? Heel herkenbaar, maar let dan vooral op deze sterrenbeelden, want zij zullen helemaal meegaan in de romantiek en vinden niks te gek. 

Kreeft 

De Kreeft kennen we natuurlijk van zijn of haar gevoelige karakter. Als je op dit moment met een Kreeft aan het daten bent, dan moet je die vooral houden. Tijdens een relatie met een Kreeft zul je echt niets tekort komen en wordt je al snel overladen met cadeautjes en verrassingen. Door zijn of haar gevoelige karakter heeft hij of zij namelijk al snel door wat je nodig hebt en hoe je je voelt. Dat wordt meteen stalken op Tinder wie een Kreeft is, meiden!

Tweelingen

In eerste instantie lijkt een Tweeling niet zo romantisch, maar wijs dit sterrenbeeld niet meteen af. Zij zijn echte flirts en weten precies hoe ze iemand om zijn of haar vinger kunnen winden. De Tweeling is niet zo gevoelig en sentimenteel als een Kreeft, maar zodra een Tweeling echt voor je gaat zul je zeker vlinders in je buik krijgen… Dus, ken jij al een Tweeling, ga dan vooral samen een drankje doen, misschien dat er wel iets op bloeit….

Leeuw 

We get it, het zal je vast verbazen dat de Leeuw met zijn of haar narcistische trekjes op dit lijstje staat. Maar vergis je niet, zodra je namelijk met een Leeuw samen bent zal hij of zij er echt alles aan doen om jou net zoveel aandacht te geven. Zo is een Leeuw loyaal en vindt hij of zij het belangrijk dat jij je echt het allerbelangrijkste in de hele wereld voelt.

Vissen

Vissen zijn romantisch en ook nog eens gevoelig, wat je al snel zal merken, want als Vissen eenmaal verliefd zijn zullen ze je op de meest originele dates meevragen en zullen ze al snel de diepte met je ingaan. Want gesprekken over hun dromen, wensen en onzekerheden vinden ze mega fijn. Ideaal, zo weet je op de eerste date meteen waar je aan toe bent!

 

Zet dus altijd je sodiac sign in je bio op Tinder, want als mannen of vrouwen eenmaal weten dat jouw sterrenbeeld mega romantisch en dromerig is, zul je de dates van je af moeten slaan en stijgen de matches tot een hoger level! 😉