Weekhoroscoop: dit staat er deze week te gebeuren

Lifestyle door mischa

Het is weer maandag, de nieuwe week is begonnen. Er staat dus ook weer een nieuwe weekhoroscoop voor je klaar! Ben jij benieuwd wat deze week jou gaat brengen? Misschien komt het wel helemaal uit met jouw planning voor de week. Spannend...

Horoscoop week 9

Ga jij iets doen deze week wat veel invloed heeft op jouw leven? Misschien sluit deze horoscoop daar wel helemaal op aan. Je leest hier wat de sterren voor jou in petto hebben deze week. 

Ram – 21 maart t/m 20 april

Jij probeert altijd dingen goed te doen. Ook wil je al jouw verplichtingen nakomen. Zelf als de situatie niet echt gezellig is. Het is goed om te leren opgeven. Zelfs dan weet je achteraf dat je goed je best hebt gedaan. 

Stier – 21 april t/m 21 mei

Deze week begint voor jou wat stroef, maar niet getreurd. Je moet hoop blijven houden, dan komt alles goed. Vooral op het gebied van werken krijg je deze week goed nieuws. Je krijgt een promotie of een belangrijke opdracht. Om alles vlekkeloos te laten verlopen moet je zorgen dat je enthousiast reageert.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Er wordt veel van jou verwacht deze week. Jij gaat geen uitdaging uit de weg. Jij voelt je deze week heel vrolijk en energiek. Jij vind het knap van jezelf dat je zoveel kan bereiken in een korte periode. De mensen om je heen vinden dit heel bijzonder en kijken vol bewondering naar jou.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Jij zit bomvol energie deze week. Het is lekker weer buiten, daar word jij blij van. Het wordt tijd dat jij je armen eens uit de mouwen steekt. Ga lekker klussen in de tuin, of zoek een heerlijk recept om buiten op te eten. Denk goed na bij wat je doet. Het resultaat zal dan nog beter zijn! 

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Dat jij een felle mening kan hebben is wel duidelijk. Deze week geef je ergens je mening over en probeer je mensen te overtuigen. Als jij duidelijk zegt wat jij bedoelt, zal je zien dat mensen jou daarvoor gaan respecteren. 

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Jij doet deze week erg dramatisch over zaken die er eigenlijk niet toe doen. Bedenk je eens of het echt zo erg zou zijn als dingen niet lopen zoals jij wilt. Zo krijg je de kans om toch fysiek en mentaal tot rust te komen.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Er staan voor jou deze week veel veranderingen op de planning. Het belangrijkste is dat je er in blijft geloven dat alles goed komt. Ook al lijkt dat op het begin niet het geval. Je leert vanzelf de top te bereiken! 

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Deze week staat voor jou in het teken van communicatie. Denk goed na voordat je iets zegt. Anders kan dit erg hard aan komen bij de mensen om je heen. Of laat je gevoel spreken, maar zorg ervoor dat je in een nette taal blijft praten. 

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

De tip voor deze week: heb geduld met anderen. Je bent nooit te oud om te leren. Dit geldt ook voor een ander. Probeer elkaar te begrijpen. Dan wordt ook jij geholpen met jouw verbeterpunten.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Oh no, je hebt een belofte gemaakt en nu heb je er spijt van. Neem je verantwoordelijkheid, anders zal dit je zwaar komen te staan. Het wordt een moeilijke beslissing, maar als jij eerlijk zegt waar het op staat zorg je er voor dat je er geen schuldgevoel aan over houdt.

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Jij hebt grote plannen deze week. Je week ziet er ook rooskleurig uit, maar je moet wel realistisch blijven. Het leven zit nou eenmaal vol met teleurstellingen en tegenslagen. Als jij optimistisch blijft word je vanzelf succesvol.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Deze week gooi jij het roer om. Je huidige plan van aanpakken werpt niet langer zijn vruchten af. Probeer eens iets anders. Je moet je er wel eerst aan toegeven, maar het eindresultaat mag er zeker zijn!