Celebs

Zac Efron showt zijn gespierde lichaam tijdens het hardlopen and we’re here for it

Steek je hand op als je nog nooit een crush hebt gehad op Zac Efron. Niemand? Nee, dat dachten we al. De High School Musical-ster is nog steeds smoking hot en ook totaal niet bang om zichzelf een make-over te geven voor een nieuwe film of serie. Zo liet hij een snor groeien voor de aankomende film ‘The Greatest Beer Run Ever’ en trainde hij zich een paar jaar geleden maandenlang suf voor zijn rol in Baywatch. Dat is namelijk iets waar de hotte acteur heel goed in is: zijn lichaam klaarstomen voor een nieuwe rol.

Lees ook: Zac Efron gaat in een nieuwe film spelen en wij vinden het niet fijn om naar te kijken

Fysiek voorbereiden op een rol

In een interview met People uit 2019, heeft de acteur laten weten dat hij het leuk vind om tot het uiterste te gaan. “Het is absoluut leuk omdat je alles op het spel kunt zetten in termen van je arbeidsethos en zien hoe ver je het kunt pushen“, aldus Zac. In hetzelfde interview vergelijkt de acteur zijn fysieke voorbereidingen met een “Olympisch evenement”. Wel vertelde hij erbij dat deze manier van sporten tijdelijk is. Het lijkt hem geen gezonde manier van leven.

Baywatch

Daar is-ie weer, de film Baywatch. Zac heeft in 2017 zijn lichaam een complete transformatie gegeven. Voor dit proces heeft hij zo’n 1.000 sets aan trainingen gedaan en hij moest zich houden aan een heel streng dieet. Sindsdien laat hij weten dat hij dit waarschijnlijk nooit meer zal doen. “Ik realiseerde me dat toen ik klaar was met die film, ik nooit meer in die goede vorm wil zijn. Het was zo moeilijk!”

Lees ook: Zac Efron is bijna onherkenbaar na plastische ingreep (en zijn fans zijn niet blij)

Nu is te zien dat de 34-jarige acteur, ondanks dat hij zichzelf niet meer tot het uiterste drijft, er hartstikke goed uit ziet. Hij deelt zijn trainingen op social media. Zac liet laatst zijn huidige lichaam zien, terwijl hij shirtless aan het rennen was op het strand in Costa Rica en Men’s Health was zo vrij deze hete kiekjes te delen. Baywatch vibes al over the place!

Bron: Men's Health

Must reads 👀