Celebs

Harrie van Ex On The Beach komt met eigen datingshow

Harrie Snijders is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Hij is natuurlijk bekend geworden door zijn deelname aan Ex On The Beach, waar ondertussen zijn tweede deelname op de planning staat. Daarnaast heeft hij zijn eigen programma op Videoland genaamd ‘Harrie: Van Het Kamp Naar De Ring.’ Daarin laat hij zien hoe hij trainde voor de Boxing Influencers wedstrijd. En het lijkt erop dat we voorlopig nog niet van hem af zijn…

Harrie van ‘t Kamp op zoek naar liefde

Dat Harrie een echte damesverslinder is, weten we inmiddels. Hij doet er dan ook alles aan om deze reputatie hoog te houden. Maar ook Harrie wordt volwassen, dus besluit hij op zoek te gaan naar een echte, vaste relatie. Beautify deelt op hun website dat ze uit eigen bronnen vernomen hebben dat er nu gecast wordt voor een programma wat gaat heten: ‘Daten op het Kamp’. Een soort Bachelor, maar dan anders..?

Lees ook: Terror Twin-Sharon vertelt openhartig over alleenstaande moederschap in A Star Is Born

DM over casting

Dames delen dat ze dm’s krijgen van ‘Tigris Media’ voor het programma ‘Daten op kamp’. Daarin wordt gedeeld dat de meest ‘beruchte’ vrijgezel van Nederland op zoek is naar een serieuze relatie. Ook wordt aan de dames gevraagd of ze het leuk vinden om zich daarvoor aan te melden.

Dus, ben jij op zoek naar een relatie en zie je Harrie van ‘t kamp wel zitten? Dan kun je je misschien nog opgeven om het hart van Harrie te veroveren!

Deelname Ex On The Beach

Harrie kennen we natuurlijk van zijn deelname aan Ex On The Beach én aan de All Stars-editie. Waarschijnlijk is hij weer terug van weggeweest, want oplettende volgers hebben Harrie gespot in een strandclub op Gran Canaria. Daar waren ze ook aan het filmen voor het nieuwe seizoen. Toeval bestaat niet, right?

Lees ook: Zo gaat het nu met Dusty van Ex On The Beach

Bron: Beautify

Must reads 👀