Terror Twin-Sharon vertelt openhartig over alleenstaande moederschap in A Star Is Born

Films & Series door Elsemieke

Sharon Ipema kennen we als onderdeel van de Terror Twins, maar sinds kort is ze ook moeder van een dochtertje. In de nieuwe reality-serie 'A Star Is Born' vertelt ze hoe het is om alleen haar kindje op te voeden. "De band met haar papa is ingewikkeld."

Sharon Ipema openhartig over moederschap in 'A Star Is Born'

Sharon Iepema zou je moeten kennen van haar spraakmakende deelname met haar tweelingzus Esmee aan Ex on the Beach. Het duo had het bijvoorbeeld allebei heel gezellig met Harrie Snijders aka Harrie de Hengst. Sharon is haar wilde haren inmiddels wel verloren, want pas geleden is Sharon Ipema bevallen van haar eerste kindje. “Onze dochter Zaya is geboren. 11-10-2021 om 15.43 uur. Ze weegt 3260 gram en is 47 cm lang... Ik heb te veel berichtjes om ze allemaal te kunnen beantwoorden, maar ik wil iedereen super erg bedanken voor alle lieve berichtjes!” schreef ze op Insta. In de serie A Star Is Born op Videoland is het hele zwangerschapstraject vastgelegd en daarbij ook de emoties rondom het ontbreken van de papa van het meisje. "We krijgen er een derde terror bij!"

Grote zus Esmee trekt bij Sharon in

Dat Sharon en Esmee twee handen op één buik zijn, bewees de eeneiige tweeling al tijdens hun deelname aan Ex on the Beach. Ook tijdens de zwangerschap van Sharon blijft Esmee haar zus steunen, aangezien de vader van het kleine meisje niet meer in beeld is. "Op dit moment ligt het tussen mij en de vader van het kindje best wel ingewikkeld, dus ik heb ervoor nu voor gekozen om het alleen te doen. En ja, we gaan wel zien hoe het afloopt." Esmee helpt haar sowieso, want de zussen zijn gaan samenwonen! "Ik weet dat Sharon niet graag alleen is en ik ben graag een stukje afleiding voor haar." Samenwonen kan ook, want Esmee Ipema is sinds kort weer single. Ze heeft haar vriendje Jeroen Noens gedumpt. "Mensen, ik en Esmee zijn niet meer samen. Esmee heeft gisteren besloten een punt achter de relatie te zetten en mist haar oude leven. Ze wil terug vrij zijn en deze keuze is volledig van haar."

 

Naast Terror Twin-Sharon, doen ook Laura Ponticorvo, Rowena Baierl en Shane, Jethro Galung en Kelly Heruer mee aan A Star is Born. De eerste aflevering staat nu op Videoland.