Lifestyle

Fotocompilatie: deze man doet al een week een aanzoek, vrouw heeft niks door

Roos-Sanne

Ten huwelijk gevraagd worden door de liefde van je leven is élke vrouw haar grootste droom, toch? Maar, dan moet je wel doorhebben wanneer het gebeurt… Deze man maakt al een week foto’s van zijn vriendin met de verlovingsring in zijn hand, en zij heeft helemaal niks door! De fotocompilatie die hij ervan heeft gemaakt is hilarisch.

Deze man maakte al een week foto’s van zijn vriendin en de verlovingsring, en ze had niks door!

Geloof ons, deze foto’s wil je even zien!

Steven Kurtz

Steven Kurtz is de verloofde van Liz Bruner. Maar voordat hij met haar kan trouwen, moet hij natuurlijk wel een aanzoek doen. En dit heeft hij gedaan, alright! Hij heeft namelijk een week vóór het echte aanzoek al foto’s gemaakt van de ring… Terwijl zijn vriendin er gewoon naast zat! De hele tijd heeft ze niks doorgehad, en de foto’s die hij heeft gemaakt zijn echt hi-la-risch. 

De foto’s die hij maakte deelde hij op Facebook, waarmee hij helemaal viral ging. De post werd meer dan 500 keer gedeeld, en iedereen had er positieve reacties op. Veel mensen feliciteerden het gelukkige stel, iedereen gaf hem credits voor de geweldige grap en vrouwen begonnen zélf massaal hun partners te taggen, zeggend dat zij dit ook moeten doen! 

Het echte aanzoek

De hilarische fotocompilatie sluit hij af met de foto waar hij haar ook daadwerkelijk – terwijl ze het doorheeft – ten huwelijk vraagt. Enthousiast zei ze ”ja”! De twee zijn nog niet getrouwd, maar nog wél gelukkig samen. 

Bron: MAN MAN