Lifestyle

Deze man vroeg zijn vriendin 365 keer ten huwelijk

Oké, dit is waarschijnlijk het allerliefste aanzoek dat we dit jaar gaan zien. En dat zegt iets, want het jaar is net begonnen. Dean Smith heeft zich een jaar lang voorbereid om 'de grote vraag' aan zijn vriendin Jennifer Kessel te stellen. Hiervoor heeft hij iets speciaals bedacht: hij heeft zijn vriendin een jaar lang elke dag ten huwelijk gevraagd – zonder dat ze het wist! Dit was de reactie van Jennifer toen ze de video zag… 

Elk meisje fantaseert weleens over het aanzoek en de bruiloft die ze later gaat hebben. We kunnen alleen maar dromen over het aanzoek dat Dean heeft gedaan. Romantischer kan bijna niet! Hij vroeg zijn vriendin Jennifer 365 keer ten huwelijk, elke dag een keer gedurende een jaar. Maar Jennifer heeft maar één keer antwoord gegeven… 

Jennifer wist namelijk van niets. Dean hield elke dag een whiteboard vast waarop hij de grote vraag had geschreven: 'Wil je met met trouwen, Jennifer?'. Hij hield het whiteboard vast terwijl hij alledaagse dingen deed: bij het ontbijt, tijdens het tandenpoetsen, onder het afwassen. Elke dag vanaf januari 2014 tot januari dit jaar. Natuurlijk filmde Dean deze momentjes zodat hij er een bijzondere video van kon maken.

Tijdens een vakantie op Aruba was het tijd om Jennifer écht ten huwelijk te vragen. Jennifer kreeg de video met alle 365 aanzoeken te zien op het strand, met de familie om zich heen. "Ik heb deze video gemaakt om te laten zien hoeveel ik van je houd en dat ik letterlijk elk moment van de dag aan je denk", vertelt Dean in de video. 

In het laatste aanzoek dat Dean een dag van tevoren had opgenomen, vraagt hij haar om zich om te draaien. Daar stond Dean, klaar om de échte vraag te stellen. Jennifer werd zo emotioneel dat ze even pauze moest nemen om een tissue te pakken. Dean ging op z'n knieën en vroeg nog één keer of ze met hem wilde trouwen. 

Jennifer zei volmondig 'Ja'. 

Watch on YouTube

Wat vind jij van Dean's aanzoek? Zou jij er ook zo één willen? 

Must reads 👀