Celebs

Dit zijn de meest bizarre verlovingsringen die celebs kregen

Eerlijk is eerlijk: we willen allemaal ten huwelijk gevraagd worden met een knots van een ring. De regel is dat een verlovingsring ongeveer een maandsalaris van de man moet kosten, maar sommige celebs gingen wel héél ver. De Hollywood-celebs staan bekend om hun extravagante levensstijl, daar horen bizarre verlovingsringen bij. Er zit zelfs een ring bij van vijf miljoen euro…

Paris Hilton
Paris werd door haar lover Chris Zylka ten huwelijk gevraagd op de skipiste. Begin dit jaar ging hij op zijn knieen, de ring kostte maar liefst twee miljoen (!) euro. Tja, dan durf je toch geen nee meer te zeggen? 

View post on Instagram
 

Meghan Markle
Het is je vast niet ontgaan dat prins Harry verloofd is met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Ze heeft een heel bijzondere verlovingsring gekregen, met wel drie diamanten. Twee diamanten komen uit de collectie van overleden prinses Diana en de middelste komt uit Botswana, een plaats waar Meghan en Harry vaak op vakantie waren. Hoe romantisch!

View post on Instagram
 

Cardi B
Rapper Offset is de gelukkige hubby-to-be van artiest Cardi B. De rapper ging tijdens een optreden op zijn knieën voor Cardi met een acht karaats diamanten ring, echt een joekel. Wij vragen ons af wat voor een mega huwelijk dit gaat worden…

View post on Instagram
 

Ciara
De bekende zangeres heeft misschien wel de meest extreme verlovingsring gekregen die jij ooit hebt gezien. Er zitten meerdere zestien karaats diamanten in de ring, Ciara houdt wel van bling bling. Ze is ten huwelijk gevraagd tijdens een optreden in Las Vegas, de ring stal vast en zeker de show. 

View post on Instagram
 

Pippa Middleton
De – soort van – Engelse royal heeft een verlovingsring gekregen waar je U tegen zegt. In mei 2017 trouwde Pippa met haar man James Matthews, zonde dat ze deze knots nu niet meer draagt. Ze werd verwend met een drie karaats (!) diamanten pareltje. 

View post on Instagram
 

Miley Cyrus
Het was al in 2012 dat Miley ten huwelijk werd gevraagd en de trouwplannen zijn in het water gevallen, toch willen we jullie deze ring niet onthouden. Miley kreeg een drie karaats diamant in een achttien karaats gouden ring. Kan het nog beter? Ja, want ze kreeg de ring van hottie Liam Hemsworth. Wij hadden het wel geweten 😉 

View post on Instagram
 

Blake Lively
Blake (a.k.a. Serena van der Woodsen) kreeg een droomring van haar droomman Ryan Reynolds. Na een jaar daten ging de knappe acteur op zijn knieën voor de Gossip Girl-actrice. Ze kreeg een mooie ovalen ring met een mega diamant erin. Ryan heeft zelf geholpen bij het ontwerpen van de ring, zo schattig! 

View post on Instagram
 

Kim Kardashian
We sluiten af met de grootste klapper: Kim Kardashian. Kanye is naar Lorraine Schwartz gegaan om de meest perfecte ring te ontwerpen. Het is een achttien karaats diamant geworden en hij is niet bepaald bescheiden. De ring kostte maar liefst (hou je vast): vijf miljoen euro!

View post on Instagram
 

Bron: people.com, cosmopolitan.com | Beeld: Brunopress

Must reads 👀