News

Lil Kleine zit nu in het buitenland om aan agressieproblemen te werken

Roos-Sanne

We zijn inmiddels allemaal op de hoogte van het drama dat zich tussen Jaimie Vaes en rapper Lil Kleine heeft afgespeeld. Ook heeft hij in januari al problemen veroorzaakt in een kroeg, wat uitliep tot een mishandeling. Dat de rapper waarschijnlijk met agressieproblemen kampt, is dan ook wel duidelijk. Nu neemt hij het in eigen handen, en zoekt hij hulp in het buitenland!

Lil Kleine krijgt hulp in buiten voor agressieproblemen

Volgens roddelking @fawrynotsawry maakt de rapper een tussenstop in Bangkok onderweg naar een ander land. Daar zal hij hulp krijgen voor zijn agressieproblemen!

Agressie

De rapper is al meerdere keren in het nieuws geweest vanwege zijn agressieproblemen, maar de mishandeling van zijn ex Jaimie Vaes is de druppel geweest. Vorige zomer op Ibiza ging het al een keer flink mis, maar dat werd toen door iedereen ontkent. Afgelopen februari is er een niet te ontkennen filmpje naar buiten gekomen, waarop te zien is dat hij zijn toenmalige vriendin flink onder handen nam. Daarnaast is hij al bij meerdere vechtpartijen en mishandelingen betrokken geweest. Afgelopen januari kreeg hij zelfs nog 120 uur taakstraf en een onvoorwaardelijke celstraf. Nu lijkt hij dan eindelijk hulp te krijgen voor zijn agressieproblemen!

Onderweg naar Bangkok

De rapper vliegt momenteel naar het buitenland. Het enige dat we nu weten is dat hij via Bangkok overstapt om verder te vliegen. Zijn uiteindelijke bestemming is nog niet bekend. Volgens roddelking Farja Farvardin (@fawrynotsawry) is krijgt hij hulp voor zijn agressieproblemen. Op zijn Instagram Stories geeft hij ons deze update. ”Lil Kleine zit momenteel in het vliegtuig richting Bangkok,” schrijft hij. ”Hij stapt daarna over om naar een ander land te vliegen. Hij gaat daarheen om aan zichzelf te werken en krijgt daar agressie training. Hopelijk keert hij terug als een nieuw persoon om een goeie vader voor Lío te zijn.”

Lees ook: Lil Kleine zet zijn peperdure grachtenpand te koop

Verslaving

In een eerdere Rumag-video van Farja had hij het al over contact tussen hem en een goede vriend van Lil Kleine. Die vriend vertelde dat Lil Kleine erkent dat hij verslavingsproblemen en drugsproblemen heeft. Hij wil nu echt zijn problemen aanpakken, dus het is ook mogelijk dat hij voor het afkicken naar het buitenland vliegt.

Bron: Instagram @fawrynotsawry

Must reads 👀