Celebs

Dit vinden de ouders van Bachelor Fabrizio van de dames

Onze Vlaamse Bachelor Fabrizio heeft al met meerdere dames gekust en dit legt hij dan ook direct op tafel bij zijn ouders, die naar Griekenland zijn gekomen. Nu hun zoon al enige tijd op zoek is naar de ware, zijn zijn ouders benieuwd naar hun eventuele schoondochter. Hoe ze reageren op het feit dat Fabri al met drie vrouwen heeft gezoend? “Je bent hier niet om te kussen, hè”, aldus moeder Tzinaridis.

Lees ook: Fabrizio over alle kritiek op De Bachelor

Toekomstige schoondochter

Het liefdesavontuur is al een paar weken bezig, dus de ouders van Fabrizio waren wel even benieuwd naar de stand van zaken. Daarom reizen ze af naar het mooie Griekenland. Bij aankomst zijn ze erg benieuwd of hun toekomstige schoondochter tussen de dames zit!

De Bachelor verteld in geuren en kleuren dat hij zich seksueel aangetrokken voelt tot één van de dames. Hij laat weten dat zij ook hebben gekust, maar dat het pure lust was. De dag erna had Fabrizio een ontbijtdate op de planning staan. Die verliep uitstekend en er werden weer wat kusjes uitgedeeld. Doe moeder van Fabrizio wist toen nog niet dat er óók nog een derde meisje was bij de olijfgaarden!

View post on Instagram
 

Lees ook: Deze Bachelor deelneemster is de ex van Giel Beelen

Dit is de reden dat de ouders van de Bachelor naar Griekenland zijn afgereisd

De ouders van Fabrizio zijn niet zonder reden naar Griekenland gekomen. Zij gaan zelf namelijk ook met de dames in gesprek! De bevindingen die ze hebben gedaan delen ze daarna weer met hun zoon. “Zoek eens uit wie er goed bij mij past, en dat is dan mijn volgende date”, aldus Fabrizio. De Bachelor laat weten dat zijn ouders hem altijd goed hebben aagevoeld en daarom hecht hij veel waarde aan hun mening.

Zijn ouders beginnen hun zoektocht met enige twijfel. “Luisteren naar ons heeft hij altijd gaan, maar uiteindelijk doet hij toch steeds zijn eigen goesting.”

Bron: Het NieuwsbladBeeld: Instagram

Must reads 👀