Lifestyle

Beslagen spiegel na het douchen? Met deze tip zie jij jezelf in no time weer terug

In alle haast ‘s ochtends toch nog even douchen en daarna snel je make-up doen? Het is bijna niet te doen met een nog beslagen spiegel en ondanks dat dit een ‘first world problem’ is, maakt het het niet minder irritant, rightNo worries, morgen heb je hier geen last meer van, want wij hebben de oplossing voor je gevonden en die is easy as that

Spiegel binnen no time niet meer beslagen

Het lijkt soms wel alsof je badkamer zich binnen no time met stoom en condens vult. Al helemaal als je geen raam in je badkamer hebt én de deur dicht zit, omdat die vervelende huisgenoten anders binnen komen om te plassen. Het maakt het er allemaal niet beter op… Binnen een paar minuten zie je weinig meer in de badkamer en in de spiegel kijken, ho maar. Het is zeker niet het einde van de wereld, maar wel mega irritant als je na het douchen nog even in alle haast je haar en make-up wilt doen voor je de deur uit moet. We herkennen het allemaal, maar een oplossing hadden we nog niet gevonden. Tot nu dan!  

Lees ook: Met deze 5 tips kom je van die vervelende scheerbultjes af

De tip om je beslagen spiegel zichtbaar te maken

Al dat gestress met een beslagen spiegel is vanaf morgen voorbij, want wij hebben dé tip voor je gevonden! Hierdoor je niet hoeft te wachten tot alle condens eindelijk weg is weg is. Ideaal, want in die extra paar minuten kun je toch nog een extra beetje eyeliner aanbrengen…  Dit moet je doen: je pakt de föhn en richt hem op de spiegel. Door de warme lucht van je föhn is de condens binnen een paar seconden verdwenen. Waarom wisten we dit niet eerder?! Je hebt hierbij dus helemaal geen raam of geduld nodig, girl.… Dat wordt morgen in alle rust naar school of je werk! 

Lees ook: Dit is waarom je écht niet meer moet gaan plassen onder de douche

Bron: Beautify

Must reads 👀