Films & Series

Fabrizio over alle kritiek op De Bachelor

De Vlaamse versie van De Bachelor bevat nog meer juice dan de Nederlandse variant. Fabrizio zoent erop los, and we love it, maar De Bachelor krijgt ook behoorlijk veel kritiek over zich heen op social media. Fabrizio heeft nu voor het eerst gereageerd op alle kritiek, op de radio in België.

Lees ook: Heftig! Bachelor’s Romy opgenomen in ziekenhuis

Geen roos voor Phaedra

Phaedra heeft besloten om bij de laatste rozenceremonie een roos te weigeren en het programma vrijwillig te verlaten. Een primeurt, want dat is nog nooit eerder gebeurd! Phaedra zag het niet meer zitten na de cocktail party van eerder die avond. Ze zegt daarover het volgende: “De woorden die je daarnet gezegd hebt tegen mij tijdens de cocktail party, dat is echt binnengekomen. Dat heeft me echt diep geraakt. En ik ben eigenlijk echt geschrokken.”

Lees ook: Wordt er voor het eerst een roos geweigerd in De Bachelor?!

Excuses aangeboden

Kijkers van het programma zijn totaal in de ban van dit fragment. Ze vragen zich dan ook af hoe het nu tussen de twee gaat. Fabrizio geeft aan persoonlijk zijn excuus te hebben aangeboden aan Phaedra, want hij vond het niet netjes om dit via social media te doen. Hij heeft daarom na haar vertrek nog contact met haar opgenomen.

Wat Fabrizio met de rest van het kritiek doet? “Ik heb meer dan honderd mensen geblokkeerd”, laat hij weten. Ook probeert hij zo min mogelijk reacties onder artikelen te lezen. “Ik trek me helemaal niks aan van al die negatieve reacties, wat heb ik daaraan? Onbewust ga je het anders toch vervelend vinden. Iedereen mag een mening hebben, maar het gaat uiteindelijk wel om mijn toekomst. Helder, en zo is het ook!

Nieuwe liefde voor Phaedra

De beauty heeft laten weten dat ze geen spijt heeft van haar keuze. Ze laat weten dat ze eerder in een toxische relatie heeft gezeten en dat ze daar zeker niet opnieuw aan wil beginnen. “Ik ben ondertussen opnieuw aan het daten”, aldus Phaedra.

Bron: GraziaBeeld: RTL Boulevard

Must reads 👀