Love

Opletten: Deze dingen kun je beter niet doen voor de daad

Jullie zijn al een tijdje aan het daten en vanavond staat er een filmavondje op de planning. We weten allemaal: van het een kan soms het ander komen, dus wij bereiden je graag even voor. Er zijn namelijk bepaalde dingen die je beter niet kunt doen voordat jullie tussen de lakens kruipen.

Vermijd deze dingen voordat jullie het gaan doen

Een spannend avondje met je date is natuurlijk heel leuk. Let even goed op dat je onderstaande dingen niet doet voor de sexy time!

Lees ook: Huh? Wél de alcohol feelings, maar geen kater: met dit drankje kan het

Pittig eten

Pittig eten is misschien wel lekker, maar het is niet verstandig om dit op het menu te hebben voordat je date op bezoek komt. Pittigheid zorgt vaak voor een opgeblazen gevoel en voor gasvorming. Ook kan pittig eten aan je handen of mond blijven zitten… Do we need to say more?

Antihistaminica

Ehh, wat..? Antihistaminica zijn middeltjes die zorgen dat allergische reacties minder worden, zoals tabletten tegen hooikoorts. Dit zorgt er namelijk voor dat het slijmvlies in je neus uitdroogt, maar ook daar beneden kan het wat droog worden. Dat maakt de vrijpartij met je lover een stuk minder plezierig.

Lees ook: Dit is de reden waarom je trek hebt in vet eten na het drinken van alcohol

Scheren

Logisch als je down under helemaal geschoren wilt zijn voordat je crush voor het eerst langskomt, maar doe dit liever een dag van tevoren. Als je bultjes en sneetjes in je huid krijgt van het scheren, kun je een infectie oplopen. Niet slim dus!

Niet te veel alcohol

Als jullie een romantische date hebben gepland, is de kans groot dat er ook een fles wijn wordt opengetrokken. Let wel op: te veel alcohol kan er voor zorgen dat je je juist minder gelukkig voelt. En voor zowel mannen als vrouwen geldt het volgende: het bereiken van een hoogtepunt is moeilijk moet alcohol op.

Bron: Vriendin