Food

Huh? Wél de alcohol feelings, maar geen kater: met dit drankje kan het

Leuk, zo´n night out. Alhoewel een feestje misschien voor sommigen als lang, lang geleden voelt, kunnen we de kater allemaal nog wel herinneren. Barstende koppijn, met het stripje paracetemols standaard op het nachtkastje. En dat, schijnt met dit drankje dus verleden tijd te zijn. Say what?

Wel alcohol feelings, geen kater 

De day after, kater van hier tot Tokio. En altijd weer hetzelfde liedje: nooit, nooit ga je ever ooit weer zoveel drinken. Maar dan is het weer weekend en ben je de hoofdpijn vergeten. Attention to all of you. Met het nieuwe drankje van The Social Drinks heb je dus geen hoofdpijn meer. Sentia, een botanisch drankje, maakt je dromen waar. Wel dat gevoel van alcohol, maar no hard feelings

via GIPHY

Alcohol-vrij

David Nutt – een professor – en botanisch alchemist Vanessa Jacoby zijn de bedenkers van dit wonderdrankje. Dat je je relaxt en sociaal voelt, heeft volgens hen alles te maken met de GABAA-recepter van het brein. (Say what?). Drink je alcohol, dan klemt dit zich vast aan deze receptor. Sentia doet dit dus ook, maar bevat geen alcohol. Hallelujah

In de mix

Volgens de makers is Sentia het lekkerst in de mix: met cola of tonic. Het kost je 20 dollar. Dollars indeed, want in Nederland is het (nog) niet te koop. 

En be warned: het drankje is veilig, maar alleen getest op (gezonde) mensen tussen de 25 en 40 jaar oud. Professor Nut raadt het drankje af voor zwangere vrouwen, ex-alcoholverslaafden en mensen die medcijnen slikken.

via GIPHY

Niet bang voor katers en fan van Licor 43? Dan wordt dit je nieuwe favo toetje

Bron: FavorflavBeeld: Unsplash

Must reads 👀