Lifestyle

Tip voor je volgende bedavontuurtje: probeer de pretzel eens

Hoe langer je actief bent in the sheets, hoe groter de behoefte naar een beetje variatie kan worden. Heb jij wel een beetje genoeg van de standaard standjes zoals missionaris, cow girl of doggy? Dan hebben wij een nieuw standje voor je om dingen een beetje up te spicen! 

Het pretzel standje wil jij de volgende keer uitproberen

Wil jij een keertje variatie tijdens de spicy time met je partner? Dan hebben wij het perfecte standje voor je, die je waarschijnlijk nog niet hebt geprobeerd!

 

Afwisseling

Het is helemaal niet gek dat je, hoe langer je seksueel actief bent, meer afwisseling wilt. Je kan van alles doen om afwisseling te zoeken: speeltjes gebruiken, BDSM uitproberen, een triootje of gewoon experimenteren met wat standjes! Standjes zijn er genoeg, daar hoef je je geen zorgen over te maken! In fact, wij hebben een superleuk, spannend, nieuw standje voor jullie! 

 

Pretzel

”Hé schat, kom je even pretzelen?” klinkt een beetje gek. Bij een pretzel denk je dan – waarschijnlijk – ook niet direct aan een spannend seksstandje. Toch is het er één! Bij de pretzel is het de bedoeling dat je op je rechterzij gaat liggen en je partner op zijn/haar (met behulp van bijvoorbeeld een strap on, dus) knieën voor je gaat zitten. Dan sla jij je linkerbeen om de middel van je partner en jullie kunnen beginnen! Omdat je in dit standje veel dieper gaat dan normaal, zorgt het voor extra stimulatie. Perfect standje voor een hoogtepunt dus! Maar het beste aan dit standje is dat het een beetje voelt als doggy, maar het veel intiemer is omdat jullie elkaar nu wél recht aan kunnen kijken. Worth a try!