News

OMG: Love Island’s Sarah Mooy heeft een relatie met deze zanger

Roos-Sanne

De knappe Sarah Mooy kennen we van de populaire reality serie Love Island. In 2021 deed ze mee om de ware liefde te vinden. We weten inmiddels dat dat niet is gelukt, maar nu lijkt ze alsnog helemaal in de wolken te zijn met haar nieuwe lover!

Deze zanger is de nieuwe vriend van Love Island’s Sarah Mooy

Sarah Mooy is eindelijk weer gelukkig in de liefde. Misschien ken jij haar nieuwe muzikale vriend al wel van zijn nummers of de musical waarin hij heeft gespeeld!

 

Sarah Mooy

In 2021 vloog Sarah naar de Spaanse stad Marbella in de hoop haar ware liefde te vinden. Hoewel ze met Jim en Joey wel een klik had, is het toch niks geworden en vloog ze als single terug naar Nederland. Nu lijkt het erop dat de 24-jarige blondine toch haar liefde heeft gevonden! Via Instagram maakte ze bekend dat ze nu een relatie heeft met een bekende zanger en musicalster. 

 

Love Island

Love Island is een populair reality programma waaraan singles meedoen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxe villa in het buitenland met zon, zee en heel veel liefde! Tip voor alle single ladies die zit zien: je kunt je nu opgeven voor het programma! Hoe gaaf is dat?

 

Dave Dekker

Dave Dekker is de nieuwe vriend van Sarah Mooy! Je kent de 24-jarige zanger misschien van zijn nummer ”Laat ons niet alleen” of van zijn rol in de musical Ciske de Rat. Op Instagram heeft Sarah een foto van de twee geplaatst met de caption ”Ik ga er met de hoofdprijs vandoor🥇🥰”, waarop hij reageerde met ”Dat kan niet hoor! Want dat doe ik al 😋😘”. Hoe cute zijn ze samen!

View post on Instagram