News

Wow: zo zag Love Island-Sarah er vroeger uit

Love Island is volop bezig en de ene na de andere single komt de villa binnen. Ook de 24-jarige Sarah is opzoek naar de liefde. Deze prachtige blondine is de manager van verschillende ijswinkels. Wij vroegen ons af of Sarah altijd zo mooi is geweest. Ben jij benieuwd naar het antwoord? Lees dan snel verder!

Love Island-Sarah in haar jongere jaren

Alle deelnemers van Love Island zijn opzoek naar een serieuze relatie, ook Sarah. In de dertiende aflevering wandelde zij de villa binnen. Wij kwamen een aantal oude foto's tegen van de knappe blondine. Spoiler alert! Vroeger was ze ook al een beauty.

Oude foto's van Love Island-Sarah

Na de oude foto's van Love Island-deelnemers Donny en Rowenna is nu Sarah aan de beurt. Wij vonden deze foto's van Sarah in haar jongere jaren samen met haar zus. Wat vind jij, is ze veel veranderd? Wij vinden van niet!

Relatie met een profvoetballer

Sarah heeft voor haar deelname aan Love Island een relatie gehad met een profvoetballer genaamd Dennis van der Heijden. Destijds speelde de aanvaller bij ADO Den Haag, maar nu staat Dennis op het veld voor TOP Oss. De twee bleken toch niet bij elkaar te passen en helaas gingen ze uit elkaar.

Sarah in Love Island

Sarah in naar de villa gekomen voor de liefde, maar wat is haar type? Ze vertelde dat ze valt op mannen met lang haar. Jim en Donny vielen haar gelijk op! Jim liet weten haar ook wel te zien zitten. Oelala, is dit een perfecte match? Time will tell!

Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved