News

Hottie alert: zo zag Donny van Love Island er vroeger uit

Toen Donny Navajas Sanchez de Love Island-villa in kwam wandelen liet hij het hart van veel vrouwen sneller kloppen. Met zijn gespierde lichaam, witte tanden en sexy man bun snappen wij de Love Island-vrouwen wel. Zou de hunk vroeger ook al zo knap zijn geweest?

Zo zag Love Island-Donny er uit

De Love Island-villa zit vol met knappe koppen, ook de 28-jarige Donny mag er wezen. Dit vinden meer vrouwen in de villa en Donny is dan ook grote concurrentie voor alle mannen. Er zijn foto's opgedoken van de vroegere jaren van deze hunk. Of hij vroeger ook al knap was? Ja!

Love Island-Donny in zijn jongere jaren

De islander is een echte natural beauty. Ook vroeger was hij al een mooie jongen! Als je een half Spaans topmodel bent dan kan dat bijna niet anders. Lovereality.nl heeft een aantal foto's verzameld van Donny in zijn jongere jaren. Ben jij benieuwd naar de kiekjes? Klik dan hier! Als jij even kwijt bent hoe Donny er nu uit zien, check dan de foto hieronder.

Wie is Love Island-Donny?

Ben jij nog niet bekend met Donny? Dan stellen wij hem even aan je voor. De 28-jarige Donny is een half Nederlands en half Spaans topmodel. Ondanks zijn looks is hij totaal niet arrogant. Hij is opzoek naar een dame die om kan gaan met zijn temperament. In het verleden heeft Donny een temperamentvolle vriendin gehad en dit werkte niet. Waar hij wel naar opzoek is? Een lieve vrouw met mooie ogen en een mooie lach. Verder moet ze een gevoel van ritme hebben want Donny houdt van dansen. Zou hij de ware tegenkomen op Love Island?

Ben jij benieuwd naar meer oude foto's van islander? Lees dan ook:
Zo zag Love Island-Rowenna er uit met lang haar
Zo zag Joey van Love Island 2021 er vroeger uit

 
Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved