Lifestyle

OMG: dit zijn de ergste dingen die schoonmoeders ooit tegen jullie hebben gezegd

Sommige mensen zijn blessed met een lieve schoonmoeder. Anderen hebben helaas niet die klik met hun schoonmoeder. Deze 9 dingen zijn de raarste dingen die schoonmoeders tegen hun schoondochters hebben gezegd! 

Dit zijn de 9 raarste dingen die schoonmoeders gezegd hebben

Als je dacht dat jij het erg had zul je erachter komen dat het altijd erger kan!

1. 

”Mijn schoonmoeder zei ooit dat ze het zielig vond dat ons jongste kind op mijn kant van de familie leek. Ze zei dat hij zich vervelend zou voelen dat zijn vader en ons andere kind op haar kant van de familie leken, en hij niet.”

2.

”Toen ik voor het eerst mijn schoonmoeder ontmoette vroeg ze mij straight forward of ik nog maagd was. Toen ik ongemakkelijk naar mijn vriend keek – waarmee ik al een halfjaar samen was – schreeuwde ze of ik ‘de maagdelijkheid van haar zoon gestolen had’. Hij was al geen maagd toen wij begonnen met daten.”

3.

”Mijn schoonmoeder vertelde dat ze het heel opwindend vindt als iemand aan haar tepels likt.”

4.

”Ik werk in het technische veld, dus mijn schoonmoeder vroeg mij een keer of ik haar kon helpen met haar telefoon. Toen ik haar telefoon aanpakte zag ik dat ze weinig opslag beschikbaar had. Toen bleek dus dat ze allemaal naaktfoto’s erop had staan die ze naar andere mannen dan mijn schoonvader stuurde. Ik vroeg haar maar of ze die wilde houden. Ze antwoordde toen met ”Alleen die ene op de bank. Daar sta ik goed op, toch?”. Ik gaf haar telefoon maar gewoon terug.”

5.

”Toen ik met mijn man trouwde gaf mijn schoonmoeder ons een oude versie van Kama Sutra. Dit vonden we wel gek, maar we konden ons er wel overheen zetten. Later zei ze dat zij hem ook veel had gebruikt, en dat ze de beste bladzijdes een ezelsoor had gegeven. Nee, dat hoefden we niet voor ons te zien!”.

6. 

”Tijdens een paasbrunch – waar de hele familie bij was – kregen mijn schoonmoeder en ik een discussie. Wij hebben nogal andere blikken op ouderschap, dus zo gek is dat nog niet. Tot ze zei dat ik beter alles wat ik met betrekking tot mijn ouderschap had gedaan ongedaan kon maken”.

7.

”Mijn zoon heeft ADHD. Mijn schoonmoeder zei een keer dat ze mij dom vindt omdat ik denk dat ADHD echt bestaat. Ze zei dat het de duivel is die in hem zit en dat de medicatie die ik hem geef hem vergiftigt. Ook blijft ze vasthouden dat ik tijdens mijn zwangerschap drugs heb gebruikt, om zo de duivel in mijn zoon toe te laten”.

8. 

”Mijn schoonmoeder woont bij mijn man en mij thuis. Een tijdje geleden wilden we voor het eerst zwanger raken en hadden we het erover de extra slaapkamer in een babykamer te veranderen. Mijn schoonmoeder zei dat dat niet nodig was, omdat de baby bij haar zou slapen omdat wij ”te diep slapen om de baby te horen”. Toen ik zei dat de baby niet bij haar zou slapen tenzij ze van plan was de baby borstvoeding te geven zei ze dat dat goed was, als zij dan wel de naam mocht kiezen.”

9.

”Van mijn schoonmoeder mogen we geen Pepsi meer drinken, omdat dat gemaakt zou zijn van geaborteerde foetussen. Tja, ze had het ergens op internet gelezen, dus dan moet het wel waar zijn, toch?”.