Films & Series

Juicy: Thomas verklapt een detail over de dates in De Bachelor

Niemand minder dan Thomas van der Vlugt is de nieuwe Nederlandse Bachelor. Het nieuwe seizoen is al een tijdje bezig, maar in een interview heeft Thomas een opmerkelijk detail onthuld over zijn dates.

De Bachelor Thomas verklapt een juicy detail over de dates

In het programma ‘De Bachelor’ strijden dames om de liefde van Thomas van der Vlugt. De dames gaan samen met Thomas daten. Als laatste kan er maar één vrouw de liefde van Thomas winnen. Nu heeft Thomas laten weten dat hij zelf de activiteiten voor de dates heeft bedacht. Hij kreeg zo het gevoel dat de vrouwen hem zo beter leerde kennen. “Ik kwam met een hele lijst van dingen die ik wilde doen en wilde zien en daar werd door de programmamakers heel goed op gereageerd.” Aldus Thomas.

De dates

Het is nog even afwachten wat alle dates in zullen houden. Maar hij geeft wel alvast een kleine spoiler: “het leek mij goed om actieve dates te hebben, zodat je ziet hoe iemand reageert op een verrassing en of iemand een beetje uitgedaagd kan worden. Het droeg er ook aan bij dat het niet te zwaar werd; als je alleen maar zware gesprekken voert, wordt het allemaal wel heel pittig.” 

Alles opschrijven

De Bachelor heeft voor zichzelf nog een tactiek gevonden om erachter te komen welke meid hij nou het leukste vindt. “Ik schreef alles op, zeker als ik twee dates op één dag had: dan zette ik voor mezelf op een rij hoe leuk het was, maar ook wat ik dan precies voelde. Daardoor zag ik soms dat mijn reactie bij de één verliefder was dan bij de ander”, aldus de Bachelor. Ook laat Thomas weten dat er heel veel gevoelens door elkaar heen lopen. Hij was constant bezig met hoe de dames zich voelden en of ze hem een beetje leuk vinden. 

Wie de uiteindelijke gelukkige is, is nog even spannend. Maar één ding is wel zeker: dit wordt een leuk seizoen vol met actieve dates!