Lifestyle

Nog geen plannen met Koningsdag? Dit is waar alle feesten per stad zijn

Op woensdag 27 april is het weer zover, het is Koningsdag! Trek de oranje spullen maar weer uit de kast en zet een stel vlaggetjes op je wangen. Wij kunnen niet wachten tot het weer feest is in het land! Je kan natuurlijk bij jou in het park gaan zitten met een kleedje met spulletjes, in de hoop dat je wat geld ophaalt. Maar de kans is groot dat jij dit jaar besluit om te gaan feesten.

Koningsdag 2022

Eindelijk zit de tijd binnen erop. De maatregelen worden geschrapt, dus Nederland heeft massaal zin om te feesten. En wanneer kan dat nou beter dan op Koningsdag? Het ziet er naar uit dat we dat dit jaar weer als vanouds kunnen vieren. Hieronder lees je de Koningsdag feesten waar jij bij moet zijn!

Koningsdag in Maastricht

Dit jaar viert de koning zijn verjaardag in Maastricht. Dit zou hij ook al doen in 2020 alleen ging dat niet door vanwege het coronavirus. Het thema van deze koningsdag is: ‘Leef Maastricht!’ Annemarie Penn-te Strake, de burgermeester van Maastricht laat weten dan Limburg wel toe is aan een feestje. Wie niet?

Festivals Koningsdag 2022

Wij kunnen weer losgaan! Dit doe je nergens beter dan op het Chasséveld in Breda, tijdens 538 Koningsdag. Daar komen de mannen van Kris Kross Amsterdam en een special guest. Ook kan je naar Kingsland in Amsterdam, Groningen of Rotterdam. Daar komen nog grotere artiesten zoals Martin Garrix en Afrojack. Na twee jaar zonder grote evenementen mogen we, zoals het er nu uitziet, weer dansen op festivals. Dus, trek je mooiste oranje outfit aan en bezoek een van de vele Koningsdag festivals. Zo kun je onder andere losgaan op het Chasséveld in Breda tijdens 538 Koningsdag met Kris Kross Amsterdam en special guest of genieten op Kingsland in Amsterdam, Groningen of Rotterdam met artiesten als Martin Garrix en Afrojack.

Must reads 👀