Lifestyle

Wijnliefhebbers opgelet: Amsterdam Wine Festival begint bijna

Wijnliefhebbers-amsterdam-wine-festival

Ben jij ook zo gek op wijn en kan je er geen genoeg van krijgen? Dan is het Amsterdam Wine Festival echt iets voor jou. Hier kun je allerlei soorten wijn proeven van het noordelijk halfrond. Als wijnliefhebber is dit toch niet om te missen?

Amsterdam Wine Festival

Ben jij een wijnliefhebber en op zoek naar een leuk uitstapje met je vrienden? Dan moet je zeker even een kijkje nemen bij het Amsterdam Wine Festival. Proef de lekkerste soorten wijn en geniet ondertussen ook van al het lekkere eten dat aanwezig is. En dit wordt een bijzondere editie, want het is de tiende keer dat het Amsterdam Wine Festival wordt georganiseerd.

View post on Instagram
 

Oogstperiode voor wijn

Afgelopen week is de herfst dan echt officieel begonnen. En dat betekent natuurlijk dat het weer ook zal gaan veranderen, maar gelukkig is er ook goed nieuws. De oogstperiode van het noordelijk halfrond voor het wijn is namelijk ook van start gegaan. Tijd dus voor het Amsterdam Wine Festival.

Ieder land heeft zijn eigen kraampje, waar je deze overheerlijke wijnen kunt proeven. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je ook nog deelnemen aan een masterclass. En maak je geen zorgen over het weer, want er is namelijk binnen en buiten wijnplezier te beleven.

Tickets

En ook zijn er genoeg leuke activiteiten aanwezig. Zo zijn er verschillende wijnquizen, kan je druiven stampen en zijn er veel wijn gerelateerde spellen aanwezig. En natuurlijk wordt er ook voor muziek gezorgd door verschillende live bandjes en dj’s.

Er zijn nog tickets te krijgen via de website van Amsterdam Wine Festival. Wees er snel bij, want OP=OP. Het festival begint op 28 september en het eindigt op 1 oktober. Ben jij er ook bij?