Lifestyle

Nieuwe scanfunctie van Snapchat is ideaal voor wijnliefhebbers

snapchat-scanfunctie-wijnliefhebbers

Heb jij een passie voor wijnen en vind je het leren hierover net zo leuk als het drinken er van? Dan hebben wij een leuke gadget voor jou gevonden. Snapchat heeft een nieuwe functie waarmee je gemakkelijk wijnen herkent en leert over de herkomst en prijs van de fles. Super interessant en handig voor alle winelovers!

Snapchat

Iedereen is bekend met de app Snapchat. De afgelopen tien jaar is de app steeds uitgebreider geworden en is het inmiddels veel meer dan alleen filters en foto’s sturen. Je kunt een eigen Bitmoji creëren, kijken waar je vrienden uithangen door middel van de Snap Map, de leukste herinneringen opslaan en dan zijn er ook nog eens talloze nieuwe scanfuncties bijgekomen. Net zoals bij Shazam kan je nu gemakkelijk de titel en naam van een nummer ontdekken, de app helpt je zelfs met het herkennen van plantensoorten, maar wist je ook dat er een scanfunctie op Snapchat bij is gekomen speciaal voor wijnliefhebbers?

Lees ook:
De populaire app BeReal komt met een handige nieuwe functie

Nieuwe scanfunctie

De nieuwste scanfunctie van Snapchat is ideaal voor wijnliefhebbers. Met deze tool kan je easy wijnen herkennen, weten waar je ze kan kopen en voor welke prijs, reviews lezen en alle informatie leren die er over de wijn te vinden is. Zo maak je de alledaagse taken als boodschappen doen, koken en het openen van een fles wijn een stuk leuker en leerzamer. Ben jij op een feestje en wil jij wel weten waar je zelf die verrukkelijke pinot noir kan halen? Houd de fles voor de camera, scan de wijn en er popt binnen enkele seconde een reeks aan informatie omhoog.

Jij kan bij de volgende wine and dine met je besties een grote indruk achterlaten met alle weetjes die je kan delen over de lekkerste wijnen. Een selfmade vinoloog 😉

Bron: snapchat