Films & Series

Whoop whoop: Bachelor Fabrizio zoent met twee meiden

Ja hoor, love is in the air! Sinds vorige week staat de Vlaamse versie van De Bacherlor online. Nu kunnen we niet alleen genieten van de afleveringen met de Nederlandse Bachelor, Thomas van der Vlugt. Maar ook van de afleveringen met Fabrizio Tzinaridis! Fabrizio is op zoek naar de ware liefde, maar heeft hij die al gevonden? In aflevering drie van de Vlaamse versie worden de eerste zoenen zelfs al uitgedeeld! 

De Bachelor

In het nieuwe Vlaamse seizoen van de Bachelor maakt Fabrizio kennis met 15 single ladies die zijn hart voor zichzelf willen winnen. Met sommige dames lijkt er al snel een goeie klik te zijn. Dit wordt al snel duidelijk in de nieuwe aflevering die morgen online komt. De eerste zoenen worden namelijk al gegeven. Niet één, maar wel twee!

De Vlaamse Pheadra zal de eerste gelukkig zijn. In een eerdere aflevering liet Fabrizio weten dat hij Pheadra wel ziet zitten, maar hij laat ook weten dat hij haar niet zo goed kan peilen. Toch is dit voor hem geen reden om er geen gezellige date van te maken. De twee zijn op een romantische date geweest en er is gekust!! Fabrizio zegt het volgende tegen Pheadra: “Als ik eerlijk moet zijn: jij bent de enige bij wie ik tot nu toe een fysieke aantrekkingskracht voel.” Cute! 

De tweede kus

Helaas voor Phaedra is zij niet de enige tot wie Fabrizio zich aangetrokken voelt. Hij heeft ook met de Nederlandse Sanne gezoend, tijdens hun romantische date. Allemaal leuk en aardig, maar Phaedra is daar natuurlijk niet zo blij mee.

Gelukkig hebben we nog veel afleveringen te gaan, dus er kan nog van alles gebeuren!

Must reads 👀