News

OMG: de eerste aflevering van De Bachelor is vandaag al te zien

Roos-Sanne

Ons favoriete programma heeft een Valentijnscadeautje voor ons: de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de Bachelor is sinds vandaag te zien op Videoland! Je moet wel een abonnement hebben om het te kunnen kijken, want de aflevering wordt woensdag pas uitgezonden op televisie.

Surprise: de eerste aflevering van de Bachelor is nu al te zien

Dat is pas een leuk Valentijnscadeautje; de eerste aflevering van de Bachelor staat nu al op Videoland!

Eerste aflevering

Een leuker Valentijnscadeau had eigenlijk niemand ons kunnen geven, toch? De eerste aflevering zou eigenlijk woensdag pas uitkomen namelijk! Maar in het teken van Valentijnsdag besloot Videoland ons te verassen door de aflevering nu al online te zetten. Als je geen abonnement hebt bij Videoland kun je hem helaas woensdag pas op televisie kijken.

Thomas van der Vlugt

De nieuwe Bachelor is natuurlijk niemand minder dan knappe vrijgezel Thomas van der Vlugt! In het programma gaat hij op zoek naar zijn natural beauty. Op Instagram laat hij weten zenuwachtig te zijn, omdat het nu pas ”echt is begonnen”. Niet alleen hij vindt het spannend, wij zijn ook heel benieuwd naar de eerste aflevering! 

View post on Instagram
 

Nieuwe deelneemsters

Dat de eerste aflevering vandaag al beschikbaar is, is niet de enige verassing die ze voor ons hebben. We hebben al eerder bekendgemaakt welke vrouwen om het hart van Thomas gaan strijden, maar nu blijken er nog 3 nieuwe vrouwen mee te doen! Dit zijn ze.

Ascha (@ascha.augusta)

De 28-jarige beauty Ascha woont in Den Haag en pas eigenlijk wel heel goed bij Thomas. Ze is sportief en avontuurlijk. Wij denken dat dat nog best wel eens een match zou kunnen zijn!

Anna-Noëlle (@annanoelleee​)

Deze knappe single vertelt wel een beetje een muurtje om zich heen te hebben. Zou onze Bachelor daar doorheen kunnen breken?

Isabella (@isabellaopdam)

De 23-jarige Isabella is zelfstandig ondernemer in Amsterdam, ze heeft namelijk een eigen bedrijfje in zelfgemaakte hoeden! Toch mist ze één ding in haar leven: de liefde. Wie weet vindt ze dat wel op het Mexicaanse eiland!