Love

OMG: op zo weinig mensen word je verliefd in je leven

Sommige mensen geloven dat je maar één keer in je leven echt verliefd wordt, maar anderen denken niet dat zoiets als een ‘zielsverwant’ bestaat. Maar wat klopt er nu?

Op zo weinig mensen word je verliefd

Op elk potje past een dekseltje. Maar, hoe veel dekseltjes passen er op één potje? Volgens een publicatie van Elephant Journal word je maar op drie (!) mensen in je hele leven verliefd. En al deze drie mensen schijnen we nodig te hebben voor iets anders.

1. De liefde die goed lijkt

Dit is de allereerste keer dat je verliefd bent. Omdat het allemaal nieuw voor je is ga je helemaal op in deze relatie. Omdat je nog zo jong bent gebeurt het vaak dat je uit elkaar groeit, en blijkt het dat jullie toch niet voor elkaar gemaakt zijn. Dit is vaak een moeilijke break up om overheen te komen. Daarom is dit de liefde die goed lijkt, maar het toch niet is. 

2. De moeilijke liefde

Dit is vaak een lastige relatie. Het is geen gezonde relatie met hele hoge ups en hele lage downs. Degene waar je verliefd op bent kwetst je keer op keer, en toch blijf je het een kans geven omdat je hoopt dat het tóch gaat werken. Tot het punt komt dat je in ziet dat het niet meer gaat werken en je elkaar los moet laten. 

3. De blijvende liefde

This is your person. Jullie band is niet te ontkennen en jullie houden van elkaar, no matter what. Tuurlijk is een relatie niet altijd makkelijk, gaan jullie soms ruzie hebben, is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Maar jullie houden van elkaar en willen altijd bij elkaar blijven. Jullie hebben een gezonde band, eentje die alles overwint.