Films & Series

Zac Efron gaat in een nieuwe film spelen en wij vinden het niet fijn om naar te kijken

Zac Efron kennen we natuurlijk van High School Musical, The Greatest Showman en niet te vergeten; van zijn iconische sixpack in Bay Watch. In iedere film wist Zac ons hart te stelen en vonden wij het echt een genot om naar hem te mogen kijken, maar in deze film vinden wij het niet zo leuk… Nieuwsgierig waar we het over hebben? Lees dan snel verder! 

In deze film is het niet zo fijn om naar Zac Efron te kijken

We hebben het over de film Gold, en deze film is in tegenstelling tot de types die Zac Efron normaal speelt echt compleet iets anders. Zac probeert dit mooi boy-imago waar we het over hebben dan ook van zich af te schudden door steeds vaker voor zwaardere rollen te kiezen. En zijn rol in Gold is daar ook een mega goed voorbeeld van. In de trailer kunnen we namelijk al zien dat het niet zomaar een luchtig verhaal is, als in High School Musical of in Bay Watch. En we merken dan ook dat wij het niet zo heel prettig vinden om naar deze Zac te kijken, en zien hem toch echt liever als een mooi boy! 😉

Zac Efron is zelf trots op het eindresultaat

De film is in november 2020 opgenomen in een gebied wat veel wegheeft van een woestijn in Australië, en zoals je misschien wel weet is het daar natuurlijk bloedjeheet rond die tijd. Zac vertelt dan ook: “Ik had nog nooit zoiets gezien als ik eerlijk ben. Toen we op de locatie aankwamen was ik blown away door de omgeving en de vibe daar. Het was ongelofelijk mooi en betoverend. Heel verlaten en droog. We filmden in enkele van de moeilijkste omstandigheden die ik ooit in mijn leven heb gezien.” Zac is dan ook heel erg trots op dit eindresultaat en dat begrijpen wij wel, want  de scènes zien er heel erg tof uit… Wij zijn heel erg benieuwd wanneer de film eindelijk in de bioscoop komt en als het zover is houden we jullie zeker op de hoogte, want ondanks dat we hem liever als mooi boy zien, zijn we toch wel heel nieuwsgierig geworden!